SP1310, Vedenpitävä lanka lanka-liitin, 3-nastainen,Sähkö-kaapeli liitin liitin, LED-liitin
SP1310, Vedenpitävä lanka lanka-liitin, 3-nastainen,Sähkö-kaapeli liitin liitin, LED-liitin
Sku: a5627
(3 Arvostelut)
Uusi

€3.44 €4.09

Kuvaus:

Olemme sitoutuneet kaikki tuotteet toimivat ovat päteviä ja laadukkaita. Takaamme, että jokainen tilaus voidaan onnistuneesti toimittaa kädet. Voitte olla varmoja ostaa.

WEIPU vedenpitävä liitin on SP13 / SY17 / SP21 kolme-sarja tekniset tiedot käyttöjännite erilainen. Valitse oikea toiveidesi mukaan tekniset tiedot.

Rakkaat ystävät: Tervetuloa myymälästämme,voisitko ottaa muutaman minuutin katsomaan tätä ohjetta? kiitos. 1. Jotta valita oikea tuotteita,teimme varovaisia luokat sinulle,jos sinulla on enemmän pyyntö, kuten: tarvitaan puskuri,tai ilman puskurin, voit jättää viestin, kun tilaat, tietenkin, voit ottaa yhteyttä meihin suoraan. 2. Jos tarvitset hitsaus kaapeli-liitin, sinun olisi parempi antaa paramper kaapelin ja erittely-liitin. Jos se on ammatillinen laitteet kaapeli, anna hitsata määritelmä. 3.Meillä on hyvä hinta, suuri määrä, ja voimme muokata kaapeli mukaan asiakkaan vaatimukset 4.lähetä viesti kerro meille, mikä tyyppi haluat, kun teet tilauksen! Jos olet kiinnostunut,pls ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos haluat nähdä enemmän tuotteita,306088673 (at) qq (piste) com kiitos 5. kaikki hinta on vähittäismyyntihinta, jos tilaus yli 10 pala, haluamme tarjota 10% alennuksen, tahansa järjestyksessä yli 20 pala, haluamme tarjota 20% alennuksen. Jos sinulla on irtotavarana tilauksen, ota rohkeasti yhteyttä, enemmän alennusta 6.Ei ole väliä mitä on määrä, olisimme iloisia lähettää sinulle tavaroiden oikea-aikaista, ja se tulee tarjota seurantanumeron, voit seurata tavarat ylös. 7.Liitin me myydään on Kansainvälisen tuotemerkin yhteensopivuus liitin, ole hyvä ja valitse oikea tuotenumero sen mukaan, mitä tarvitset. Minkä tahansa osan numero sinun täytyy vahvistaa, ota yhteyttä saler varten erittely. Kiitos paljon luottamuksesta kuljetustiedot: A:Kaikki tilaukset ovat seurantanumeron, voit seurata tavaroiden milloin tahansa. Ei ole väliä kuinka monta ostaa. B:Kaikki, jotta yli USD$200, lähetämme sinulle tavaroiden kautta DHL, pikimmin voi tavoittaa sinut 5 päivää. Tilaukset alle USD$200,lähetämme sinulle tavaroiden kautta paketin, se kestää noin 18days. Jos tilauksesi arvo on alle USD$200, ja haluat toimitus DHL, ota meihin yhteyttä maksaa DOLLARIA 15 dollaria toimitus.

Asiasanat: led-liitin, lanka-liitin, led-liitäntä lanka, Halvat led-liitin, Korkea Laatu wire-liitin, Kiina led-liitäntä lanka Toimittajat.

  • Tuotemerkki: SZJELEN
  • Malli Numero: SP1310/S3-SP1311/P3
  • Yksikkö Tyyppi: Asettaa
  • Pakkauksen Paino: 0.002kg (0.00lb.)
  • Paketin Koko: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Tutustu myös