- Avain Lukko Avaimenreikä Rengas Tarra For Mercedes Benz Smart Fortwo Liimaa, Sytytys Sisustus Rengas Koriste Heijastavia Tarroja
- Avain Lukko Avaimenreikä Rengas Tarra For Mercedes Benz Smart Fortwo Liimaa, Sytytys Sisustus Rengas Koriste Heijastavia Tarroja
Sku: a644
(2 Arvostelut)
Uusi

€1.74 €1.91

Kuvaus:

Tervetuloa myymälästämme.

Meidän tuote on 100% sama kuin kuvaus. Meillä on runsaasti kansainvälisen kaupan ja merenkulun kokemus. voimme tarjota laadukkaita ja erinomainen palvelu ja auttaa sinua säästää kustannuksia. Monet ja monet kulta ja hopea standardin ostajat ostavat paljon eri kohteita myymälästämme ja myydä heidän maissa. Innolla yhteistyötä kanssanne pian.

- Avain Lukko Avaimenreikä Rengas Tarra For Mercedes Benz Smart Fortwo Liimaa, Sytytys Sisustus Rengas Koriste Heijastavia Tarroja

kuvaus:

1.Auton valmistaja: Mercedes Benz

2.auton malli:smart

3.tyyppi:Heijastava tarroja

4.väri:vihreä,sininen.keltainen,punainen

5.materiaali:PVC

6.Korkeus laatu, väri ei ole helppo häivyttää pois

7.Helppo asentaa , tulossa takaisin teipillä,vain kiinni auton.

8.package:1 kpl

Tämä pohdinta tekniikka perustuu nykyisen maailman pisimmällä mikro crystal hila heijastava säteily tekniikka heijastava materiaali, heijastava intensiteetti, erittäin tyypillinen heijastava vahvuus voi saavuttaa 300 CD/lx/m2.

pho näyttää :

Heijastava vaikutus

pls huomaa,että tämä tarra on kaksi osaa,sisempi rengas ja ulompi rengas

Miten Maksaa?

1.Me vain hyväksyä alipay Alkuperainen.news, voit maksaa luotto-cart, se ei ole ongelma. Kuten tiedämme,alipay avulla voit lähettää maksu nopeasti ja turvallisesti verkossa.

Miten toimittaa?

Me vain aluksen kohteen osoite Alkuperainen.news. Varmista, että sinun toimitus osoite on oikea ja fyysisesti. Jos haluat meidän lähettää toiseen osoitteeseen, vaihda oikea osoite Alkuperainen.news ennen kuin maksat.

Noin Tehtävät ja Tulliselvityksen Maksut

Kuten tiedämme,tehtävät ja tulli vero olisi maksettava kunkin kohteita, jos tuote on avattu ja tarkastettu tullin maassasi. Meidän hinta ei sisällä Tehtävät, Arvo Veroja, Tulliselvityksen maksut ja muut Maksut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla. Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä lisäkustannukset tulee ennen tilauksen.

Jos tuote palautuu meille, koska ostaja kieltäytyä maksaa nuo maksut,emme olisi lähettää sen sinulle uudelleen, ellei ostaja suorittaa maksut.

Jos haluat meidän auttaa vähentämään tulli maksu, ota meihin yhteyttä, ja kerro meille, kuinka paljon arvo olisi merkittävä lasku. sitten teemme niin, mitä sanoit.

Miten seurata?

Tarjoamme shipping-numero jälkeen lähetämme kohde sinulle. voit seurata tämän toimitus numero 3-5 työpäivää myöhemmin Kiinassa Post verkkosivuilla. Se on sanoi, että olemme lähettäneet tämän tuotteen sinulle. Voit myös seurata tätä suomi numero Postin verkkosivuilla maasi jälkeen tämä tuote on poistunut kiinan tulli. Jos huomaat, et voi seurata tätä suomi numero postin verkkosivuilla maa, ehkä posti ei ladata toimitustiedot verkkosivuilla tai se on viivästynyt ladata,mutta se on silti toimitus nyt. Älä huoli mitään.

Miten palata?

Me hyväksymme palauttaa tämän kohteen, jos et pidä siitä, kun saat sen. Mutta sinun pitäisi maksaa toimituskulut, kun lähetät sen takaisin. Meidän palata osoite on kirjoitettu Alkuperainen.news, niin lähetä tuote takaisin meidän oikea osoite. Jos et löydä sitä, ota meihin yhteyttä,niin annamme sinulle tietoja meidän osoite.

Miten palauttaa?

1.Me palautamme TÄYDEN maksun, jossa EI ole TEKOSYY, jos et voi saada tätä kohdetta lopussa.

2.Me palautamme TÄYDEN maksun wiht OLE tekosyy, jos tämä kohta on vahingoittuneet tai rikki toimitus prosessi.

3.Me palautamme TÄYDEN maksun wiht OLE tekosyy, jos tämä kohta ei voi käyttää hyvin, mutta kuvaile, miksi sitä ei käytetä hyvin valokuva-ja video ensin.

Miten lähettää?

Jos et halua, että me palautamme maksun, voit pyytää meitä lähettää uuden sinulle heti, se ei ole ongelma. Olemme iloisia voidessamme tehdä, kunnes olet tyytyväinen.

Jos se on vaikeaa voit saada USD maksun ulkomailta,voit pyytää meitä paheksua uusi yksi,niin me annamme sinulle uuden seurantanumeron. Se ei ole ongelma.

Palaute

Voit antaa meille hyvää palautetta ja Koko 5 tähden tietoja kuvaus -, toimitus -, viestintä-jos olet tyytyväinen.

Jos sinulla on kysyttävää,ota meihin yhteyttä heti,me vastaamme niin pian kuin mahdollista sen jälkeen, kun luemme sen.

Jos tuote on vaurioitunut,rikki ja ei voi käyttää hyvin,ota meihin yhteyttä kerralla, niin me palautamme maksun tai lähettää uusi, jos haluat.

Asiasanat: Tarroja, tarroja heijastava, Tarrat Tarroja, Halpa tarroja, Laadukkaita tarroja heijastava, Kiina tarrat tarroja Toimittajat.

  • Kohteen Tyyppi: Heijastimet
  • Tuotemerkki: muchkey
  • Kaksisataa miljoonaa kaksisataa neljä: Kaksisataa miljoonaa kolmetuhatta viisi sata neljäkymmentä kuusi
  • Pakkauksen Paino: 0.03kg (0.07lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Tutustu myös