Uimapuvut Kesällä Vastasyntynyt Taapero Vauva Tytöt Jumpsuit Bodysuit Asu Sunsuit Vaatteet Beach Uimapuku
Uimapuvut Kesällä Vastasyntynyt Taapero Vauva Tytöt Jumpsuit Bodysuit Asu Sunsuit Vaatteet Beach Uimapuku
Sku: a589
(11 Arvostelut)
Uusi

€3.84

Kuvaus:

Hei! Tervetuloa myymälästämme!

Laatu on ensimmäinen paras palvelu. asiakkaita ovat ystäviämme. Muoti suunnittelu,100% Uusi,korkea laatu! Väri:Vihreä Materiaali:Polyster

Tyyli: Söpö Taapero Yksi Pala Bbay Body

Koko Tag:90 100 110 120

Kokotaulukko(cm)

Siellä on 2-3% ero mukaan manuaalinen mittaus.

tarkista, mittaus-kaavio huolellisesti, ennen kuin ostat kohteen.

Huomaa, että hieman väriä ero pitäisi olla hyväksyttävää, koska valo ja näyttö.

Mitä Saat:

1 X Vauva Romper ( Tämä on vauva Uimahousut vain, jos haluat, että Äiti Uimahousut, pls yhteyttä, kiitos)

Esikatselu :

Kansainväliset Ostajat Huomaa:

Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla.

Tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen hintatarjoukset/ostaa.

Kohde lähetetään ostajan Ebay toimitusosoite VAIN, joten ole hyvä ja VAHVISTA käytettävissä osoite Ebay, ennen kuin maksaa paypalin kautta.

Mutta joskus kansainvälinen toimitus on erittäin riippui Kuriiri Yritys ja paikallisia tapoja/tehtävät. Jos sinulla ei saada kohteen ajoissa,

ota meihin yhteyttä välittömästi lisäapua. Kiitos ymmärrystä.

Toimitustapa:

Kohteet postitetaan Kiina Postitse , Se kestää 15-25 työpäivän kuluessa toimituspäivää.

Kohteet toimitetaan mennessä USPS USA, Täysin Turvallista! JOKAINEN PAKETTI ON SEURANTANUMERO . Se kestää 7-12 työpäivän kuluessa toimituspäivää.

Toimitamme myös DHL, UPS, EMS express shipping, mutta sinun täytyy maksaa lisää rahaa express-suomi. Jos tarvitset express shipping-palvelun, ota yhteyttä ennen tilauksen(Puhelin on kansainvälisen express shipping, Jos tarvitset express shipping service, huomaa, Puhelin, kun maksu.)

Shiping Aika:

Kaikki tuotteet on lähetetty sinulle viimeistään 3 työpäivää (arkisin - maanantaista perjantaihin) maksu on selvitetty päälle myyjä puolella

Arvioitu toimitusaika

Kansainvälinen paketti kestää noin 15-20 päivää aluksen määränpää; post office viime shipping-tilasto kertomus, täällä alla on saapumisesta toimitusaika suorituskyky taulukko joissakin maissa, joka on ostajalle vain viitteeksi.

Hyväksymme vain PayPal maksu. Varmista, että sinulla on voimassa oleva/vahvistettu PayPal-tili, ennen kuin hintatarjoukset

Kaikki PayPal Maksut tulee Vahvistaa (Toimitus-ja laskutusosoitteen tulee täsmätä)Maksu on pakollinen 7 päivän kuluessa siitä päivästä, jona huutokauppa päättyy

Ei-maksu riita tulee automaticcally avata, jos täyttä maksua ei ole saatu sen jälkeen, kun 14 päivän kuluessa huutokaupasta.

Palautus on hyväksytty, 30 päivän kuluessa sen jälkeen, kun ostaja on vastaanottanut tuotteen. (Pois lukien keinotekoiselta damagement tai misusage).100% rahat takaisin Taattu!

Kaikki tuotteen tulee olla testattu 100% ennen toimitusta.Jos kohde on loikkasi käsittelystä postitus,Ostaja on enintään 14 päivää siitä päivästä, jona kuitti

vaihto uuteen.Kaikki toimituskulut varten palautetut tuotteet maksetaan ostaja,Ota meihin yhteyttä paluuta osoite

Lähdimme positiivista palautetta sinulle saatuaan maksun. Palautteesi on meille erittäin tärkeä, positiivinen palaute ja 5 Pisteet DSR-signalointi on erittäin arvostettu.

Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivista palautetta tai 1 kohta, 2 kohdan alhainen DSR tai avata minkä tahansa riita Paypal ja Ebay, anna meille mahdollisuuden ratkaista ongelmia ja yritämme parhaamme tyydyttää tarpeita.

Asiasanat: uimapuku uimapuku, uimapuku beach, tyttöjen uimapuku, Halpa uimapuku uimapuku, Korkea Laatu uimapuku beach, Kiina uimapuku tytöt Toimittajat.

 • Materiaali: Polyesteri
 • Kohteen Tyyppi: Yksi Kpl
 • Urheilu Tyyppi: Uida
 • Koko: Size 90, Size 100, Size 110, Size 120
 • Sovi: Sopii tosi kokoon, ota normaali koko
 • Sukupuolten: Tytöt
 • Tuotemerkki: ITFABS
 • Malli Numero: uimahousut vauva
 • Kuvio Tyyppi: Tulosta
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Pakkauksen Paino: 0.068kg (0.15lb.)
 • Paketin Koko: 12cm x 17cm x 19cm (4.72in x 6.69in x 7.48in)

Tutustu myös