Ilmainen toimitus 12pcs/set 10pcs hartsi leikkaus pyörä levyn leikkaus ohut metalli, muovi leikkaus 38*2.0*1.0 MM tangot 2kpl
Ilmainen toimitus 12pcs/set 10pcs hartsi leikkaus pyörä levyn leikkaus ohut metalli, muovi leikkaus 38*2.0*1.0 MM tangot 2kpl
Sku: a5912
(0 Arvostelut)
Uusi

€5.72

Kuvaus:

Tuotteen kuvaus

10KPL 38*2.0*1.0 mm hartsi leikkaus terät sähkö-dremel terät leikkaus pyörä levyn leikkaamiseen ohut metalli, muovi leikkaus 1kpl 3,2 mm varren tanko 1kpl 2,35 mm varren tanko.

MÄÄRÄ: yhteensä 12KPL

10KPL terät

2kpl liitin tangot.

Sovellus

Sähkö-hionta levy/hartsi leikkaus pala on asennettu kiristys tangot voidaan liittää erityinen työkalu sähkö-dremel metalli , muovi , kuten leikkaus . Käytä Varovaisuutta. (paras suojalaseja), DIY on henkilökohtainen valinta leikkaus , helppo käyttää .

Tuotteen Näytä

Meillä on punainen ja musta värit terät varastossa. Terät on lähetetty satunnainen väri. Jos mieli, älä tarjouksen.

Toimitus:

Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Lähetämme kohteet 7 päivän sisällä, kun maksu on suoritettu.

Emme uarantee toimitusaika kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi maa. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset.

Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien.

Palautus:

Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme.

Hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota.

Ostaja on vastuussa toimituskulut palauttaa kohteita.

Takuu & Huolto:

Tarjoamme 1 kuukauden ilmainen vaihto. Ostajat voivat pyytää korvaavan 15 päivän kuluessa teidän on vastaanottanut tuotteen . Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata.

Tarjoamme myös 12 kuukauden ilmainen huolto. Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata. Jos jokin osa on pakollinen vaihdettava, ostajan tulee myös maksaa kustannukset osat on vaihdettava.

Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista lähettäjän osoite-ja logistiikka-menetelmä kanssamme. Kun olet antanut kohteita logistiikka yritys, lähetä meille seurantanumeron. Niin pian kuin meidän vastaanottaa kohteita, me korjaa tai vaihtaa niitä ASAP.

Palaute:

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut.

Asiasanat: levynpuhdistusainetta, disc-jarru pyörä, pyörän rullalauta, Halpa levynpuhdistusainetta, Korkea Laatu levyjarru pyörän, Kiina pyörän rullalauta Toimittajat.

 • Grit: Sata
 • Sovellus: leikkaus ohut muovi, metalli jne
 • DIY Tarvikkeet: Metallintyöstöön
 • Tyyppi: Hiomalaikan
 • Malli Numero: HÄNTÄ-AD38
 • kpl: 10kpl terät 2kpl tankoja
 • Tuote: hartsi terä
 • Koko: 38*2.0*1.0
 • Yksikkö Tyyppi: paljon (12 kpl/erä)
 • Paketin Koko: 13cm x 10cm x 8cm (5.12in x 3.94in x 3.15in)
 • Pakkauksen Paino: 0.185kg (0.41lb.)

Tutustu myös