ZDPARTS Auton Takakonttiin Järjestäjät Ahtaaminen Siistiminen Net-Nauhat Audi-A3-A4-B6 B7 B8 A6-C5 C6 Q5 VW Passat B5 B6 B7 Golf 4 7 6 T5 T4
ZDPARTS Auton Takakonttiin Järjestäjät Ahtaaminen Siistiminen Net-Nauhat Audi-A3-A4-B6 B7 B8 A6-C5 C6 Q5 VW Passat B5 B6 B7 Golf 4 7 6 T5 T4
Sku: a562
(0 Arvostelut)
Uusi

€1.92 €2.43

Kuvaus:

ZDPARTS Auton Takakonttiin Järjestäjät Ahtaaminen Siistiminen Net-Nauhat Audi-A3-A4-B6 B7 B8 A6-C5 C6 Q5 VW Passat B5 B6 B7 Golf 4 7 6 T5 T4

Ominaisuudet: 100% upouusi ja korkea laatu. Kätevä, yksinkertainen, esteetön muoto. Vahva magic teippiä voi käyttää pitkään aikaan Tehdä auton siisti ja puhdas, Helppo asentaa, vankka ja turvallinen Sopii puhelin -, savuke -, pullo-ja muita pieniä roskia. Huom: kuvat ovat vain viitteellisiä. Todellinen tuote on vallitseva. Sinun tyytyväisyys on meidän ensisijainen huolenaihe. Ota yhteyttä meille paremmin ratkaista jokin ongelma ennen lähtöä mitään neutraali tai negatiivinen palaute. Kiitos paljon

Paketti sisältää:

1 aseta Net Nauhat(sarja =5kpl )tai (B-sarja = 10kpl )

Tuotteen näytä:

Noin toimitus

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen ajan kuluessa, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

8. Meillä myyjä eivät ole vastuussa tuontitullit, ostaja on vastuussa siitä. Riidat johtuvat tämä on kohtuutonta.

9. BR ostaja ota tarjota cpf tai cnpj, se on parempi saada se nopeammin. kiitos

Palata ja palauttaa

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Alkuperainen.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Noin palautetta

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Asiasanat: auton takakonttiin järjestää, Auton Runko Net, järjestäjät autot, Halvat auton takakonttiin järjestää, Korkea Laatu auton runko net, Kiina järjestäjät autojen Toimittajat.

  • Tuotemerkki: ZDPARTS
  • Materiaali Tyyppi: Nylon
  • Tyyppi: Runko Laatikko / Pussi
  • Pakkauksen Paino: 0.1kg (0.22lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: paljon (5 kpl/erä)
  • Paketin Koko: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Tutustu myös