Uusi Tyyli Jeep Renegade 2016 2017 2018 ABS-Kyynärnoja säilytyslaatikko Painiketta Kansi Trim 1 Kpl
Uusi Tyyli Jeep Renegade 2016 2017 2018 ABS-Kyynärnoja säilytyslaatikko Painiketta Kansi Trim 1 Kpl
Sku: a57
(1 Arvostelut)
Uusi

€7.42 €8.83

Kuvaus:

Yima Auto Osat

Kuten tiedämme, auton versiota on hieman erilainen eri maissa.

Varmista, että auton muotoinen kuin meidän kuva näyttää, ennen kuin ostat !

Kysyttävää, ota meihin yhteyttä , kiitos !

Jos tarvitset useamman kohteen , klikkaa painiketta : lisää tuote

Sopii Jeep Renegade 2015 2016 2017 2018 (Kuten tiedämme, auton versiota on hieman erilainen eri maissa. Varmista, että auton muotoinen kuin meidän kuva näyttää, ennen kuin ostaa, kiitos) Erä Kuvaus : Kunto:100% uusi Materiaali: ABS sisältävät d: 1 Kpl Asennettuna 3M teippi, 3M teippi takana. asenna se huolellisesti. 3m nauha: Noin asentaa, sinun täytyy käyttää hiustenkuivaajalla lämpöä 3M-teipillä. Jälkeen lämpöä, se on enemmän, helppo asentaa ja enemmän nopeuteen.

Merenkulkupolitiikan 1. Tuote postitetaan sisällä 1-3 arkipäivää sen jälkeen, kun sai vahvistettu maksu. 2. Olemme yritys, meidän on joitakin viikonloppu tai loma. Siksi joskus tarvitsemme enemmän aikaa käsitellä tilauksesi. Toivon, että voitte ymmärtää. 3. Kaikki tuote on seurantanumero, voit traking sen itse. 4. Lähetetty air mail, joka kestää yleensä 15-28 arkipäivän kuluessa saapumisesta. 5. Se on kansainvälinen shpping, joskus paketti on ongelma tavalla tai Tulli. Jos et voi saada sitä ajoissa, ota meihin yhteyttä, kiitos! Noin toimitus aika 1 Meidän järjestelmä tarjoaa joitakin toimitus tapa, jolla voit valita, kun teet tilauksen. (Kuten:talouden toimitus tapa / nopeampi toimitus tapa / DHL) 2, Liittää kuvan arvioitu toimitusaika, jonka Talouden toimitus tapa. Noin Vero Tuonti tullit,verot ja maksut ovat ostajan vastuulla. Kaikki edellä mainitut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Palautusoikeus 1. Asiakkaan tyytyväisyys on meidän tärkein tavoite. Me uskomme, meidän erät ovat niin erinomaisia. Kaikki tuotteet on laatu tarkastetaan. Ne ovat uusia ja hyvässä kunnossa, kun ne toimitetaan asiakkaille. Olemme vakuuttuneita siitä, voit olla tyytyväinen ostokseesi. 2. Jos tuote on viallinen tai vahinkoa saavuttaessa, tai väärä tuote on lähetetty, ota meihin yhteyttä välittömästi. 3. Palautukset hyväksytään 30 päivän kuluessa toimituksen päivämäärä ja tuotteen tulee olla alkuperäisessä uusi ehto, ei kulunut tai muuttaa millään tavalla liitteenä tagit & wrap. Muuten kauppa on lopullinen. Palautuksen toimituskulut maksetaan ostaja. 4. Ota meihin yhteyttä ensin, jos sinulla on ongelmia / kysymys / sconcerns. Otamme mielellämme ratkaista mahdolliset ongelmat sinulla voi olla sydämellinen ja ystävällinen tavalla. 5. Arvostamme Postive Palautetta ja teemme saman vastineeksi. ÄLÄ jätä negatiivista palautetta ilman, että ensimmäinen viestintä kanssamme. Sallikaa max 2 arkipäivää meille vastauksen. Noin Palautetta, Kun olet tyytyväinen tuotteen ja palvelut jätä meille 5 tähden palautetta. Jos ongelma ilmenee, ota meihin yhteyttä välittömästi minkä tahansa sähköpostin pyytää. Ota meihin yhteyttä käyttämällä painiketta " ota Yhteyttä Myyjä ".

Asiasanat: box-kyynärnoja, Renegade, jeep renegade, Halpa box-kyynärnoja, Laadukas renegade, Kiina jeep renegade Toimittajat.

 • Tuotemerkki: yimaautotrims
 • Kohteen Tyyppi: Sisustus Listat
 • Kohteen Paino: 0kg
 • Mallin Nimi: Sopii Jeep Renegade 2015 2016 2017 2018 Malli !!!
 • Ulkoinen Testaus-Sertifiointi: ISO9001 -
 • Kohteen Leveys: 0inch
 • Vuonna: 2015 2016 2017 2018
 • Kohteen Korkeus: 0inch
 • Kohteen Pituus: 0inch
 • Materiaali Tyyppi: ABS
 • Paketin Koko: 32cm x 35cm x 32cm (12.60in x 13.78in x 12.60in)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Pakkauksen Paino: 0.5kg (1.10lb.)

Tutustu myös