Pitkä dildo realistinen miekka tyyppi valtava dildot lesbo dildo double dong kahva keinotekoinen penis, aikuisten seksilelut naisten gay
Pitkä dildo realistinen miekka tyyppi valtava dildot lesbo dildo double dong kahva keinotekoinen penis, aikuisten seksilelut naisten gay
Sku: a6801
(1 Arvostelut)
Uusi

€27.96 €29.43

Kuvaus:

Pitkä dildo realistinen miekka tyyppi valtava dildot lesbo dildo double dong kahva keinotekoinen penis, aikuisten seksilelut naisten gay-Materiaali:PVC-koko:420*35mm 1. 12 kuukauden takuu. Ostaa luottavaisin mielin (ilman accesHot seksikkäitä vaatteita, leluja, teatteriesityksiä parit puvut Naisten Seksikäs Alusvaatteet sukupuoli leluja couplessories)

2. Jos tuote on viallinen, ilmoita meille 7 päivän kuluessa vastaanottaa. Älä avaa riita ilman viestintää. 3. Jos et ole tyytyväinen, kun vastaanotat kohteen, ota palauttaa sen 15 päivän kuluessa korvaavan tai rahat takaisin. Ole hyvä ja ota yhteyttä meidän jälkeen palvelun henkilökunta, ennen kuin palauttaa se. 4. Jos tuote on viallinen 1 kuukausi, me olkapää YKSI TAPA rahti lähettää sinulle korvaavan vastaanottamisen jälkeen palauttaa. Tai tarjota hyvitystä (ei sisällä rahti -) sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet viallinen erä. 5. Jos tuote on viallinen 3 kuukauden jälkeen, voit silti lähettää se takaisin meille. Me korjaamme sen sinulle saatuaan viallinen tuote. Mutta joudut maksamaan ylimääräisiä postikuluja.

Otamme huolellisesti pakkaus jokainen yksityiskohta, jotta varmistetaan turvallinen toimitus sinua .Näin ollen ole hyvä ja tarkista paketin ennen kuin allekirjoitat saada se, jos se on rikki tai vioittunut, voit tehdä ennätys rahdinkuljettajan kanssa. Samaan aikaan, voit ottaa valokuvan ja lähettää meille, meidän tulee ratkaista ongelman puolestasi ensimmäisen kerran.

1. Jotta saat, kun nolla tai vähintään vero, voisimme julistaa "lelut/lahja" alhainen arvo 2. Ehkä, jotta aiheutuu lisätuontitullien. Veroja tai muita tulli liittyvät maksu. 3. Tuonti-tulleja, Veroja tai muita tulli maksu kerätään mennessä varustamon toimituksen yhteydessä. 4. Toimittajat eivät ole vastuussa viivästyksistä, jotka johtuvat tulli maassasi. 5. Lisäkustannuksia tai viiveitä voi esiintyä kansainvälistä kauppaa. Toivomme vilpittömästi, että et käytä muita tuonnin kustannuksia tai tullaus viivästyksiä syynä pyytää hyvitystä tai jättää negatiivista palautetta. 1. Kaikki tuotteet ovat 100 prosenttia alkuperäisen UUSI ja testattu ennen lähetystä. 2 .Jos olet tyytyväinen tuotteisiimme ja palvelu, jätä meille 5 tähteä palautetta. 3. Jos sinulla on ongelmia tai kysymys lippuostoksesi ota meihin yhteyttä ennen lähtöä tahansa palautetta. 4. Kaikki sähköpostit vastataan kuluessa 1 työpäivä. Jos et saa vastauksen, ota ystävällisesti uudelleen, lähetä sähköpostia, tai valituksen meidän johtaja.

Asiasanat: lesbo dildo, dildo realistinen, kaksinkertainen dildo, Halpa lesbo dildo, Korkea Laatu realistinen dildo, Kiina dildo kaksinkertainen Toimittajat.

 • Toiminto: lesbo dildo
 • Tyyppi: pitkä dildo
 • paketti: double dong
 • Tuotemerkki: JIUAI
 • Malli Numero: QMR-42035000
 • Materiaali: aikuisten seksilelut naisille
 • väri: Kaksinkertainen dildo
 • Kohteen Tyyppi: Valtava Dildot
 • Koko: 420*35mm
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Paketin Koko: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
 • Pakkauksen Paino: 0.6kg (1.32lb.)

Tutustu myös