Tomaatti Puutarha Kasvi Tukea Leikkeet Kestävä Viiniköynnösten Kasvis Kiinnittimen Säleikkö Langan Kasvihuone Tomaatin Kasvien Viljely Clip Valkoinen
Tomaatti Puutarha Kasvi Tukea Leikkeet Kestävä Viiniköynnösten Kasvis Kiinnittimen Säleikkö Langan Kasvihuone Tomaatin Kasvien Viljely Clip Valkoinen
Sku: a33
(4 Arvostelut)
Uusi

€1.08 €1.18

Kuvaus:

Erittely:

Kohteen nimi: Kasvi tukea leikkeet

Materiaali: PP

Koko: 30 X 30 X 10mm/1.18 X 1.18 X 0.39 tuumaa

Package: 50kpl/pussi, 100kpl/pussi, 200pcs/laukku

Ominaisuus:

Se voi vähentää työvoiman intensiteetti ja parantaa tehokkuutta. Helppo sato, alhaiset kustannukset. Käytetään pääasiassa koisokasvien kasvis ja melon viiniköynnöksen roikkuu kiinteä ja korkea taimi.

Helppo kiinnittää tomaatti kasvit, kurkut, paprikat ja muita vining kasvit säleikkö tai lanka, helppo korjata ja poistaa. Estää rikkomatta.

Helppo kiinnittää meloni, vesimeloni, kurpitsa, ja muita vining kasvit säleikkö tai lanka, voidaan käyttää toistuvasti ilman vaurioita.

Huomautuksia:

1. Koska eri seurata ja valon vaikutus, todellinen väri kohde saattaa olla hieman erilainen väri, joka näytti kuvia. Kiitos!

2. Anteeksi, 1-3cm mittaus poikkeama johtuu manuaalinen mittaus.

1 Aseta X Kasvi Tukea Leikkeet

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut orderafter 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää ja ME EI ISSUEA PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. EI ole POIKKEUKSIA!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Alkuperainen.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. 1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Alkuperainen.news! Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä! [relateproductdetail/]

Asiasanat: kiinnitin, Kiinnitin Clip, Halpa kiinnitin, Korkea Laatu kiinnitin clip.

  • Tuotemerkki: SANGEMAMA
  • Teema: Puu
  • väri: 50kpl, 100kpl, 200kpl
  • Malli Numero: Kasvis Kiinnitin
  • Materiaali: pp
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Pakkauksen Paino: 0.046kg (0.10lb.)
  • Paketin Koko: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Tutustu myös