Parturi-ja kampaamopalvelut Työkalut professional Hiusten hoito muotoilu sävytys Salonki Parturi Setti 10kpl Väritys Kulhot Korkea Laatu
Parturi-ja kampaamopalvelut Työkalut professional Hiusten hoito muotoilu sävytys Salonki Parturi Setti 10kpl Väritys Kulhot Korkea Laatu
Sku: a5310
(1 Arvostelut)
Uusi

€12.27

Kuvaus:

Meillä ei ole tuottaa tyhjätasku,me vain myydä tuotteita halvemmalla.

Huomiota Venäjän Ystävät:

1. Varmista, että koko nimesi, mukaan lukien etunimi, toinen nimi ja sukunimi, kun maksu;

2. Varmista, että oikea osoitteesi, mukaan lukien Asunto n: O., Katu, Kaupunki, Alue ja maa.Muuten paketti olisi todennäköisesti palannut!

Huomiota Ruotsin Ystävät:

Ruotsissa asiakkaan tulee chared kanssa 7.5 EUR ALV palvelumaksu tilaukset alle 150 EUROA. Älä tee tilausta tai peruuttaa sen, jos et halua maksaa tätä maksua.

Nimi: Korkea laatu ammatillinen hiukset permanentti työkaluja 10 kpl setti

Väri: valkoinen

Erittely: 23*19cm/ set 10pcs/asettaa

Varten: DIY olennainen Kodin Sisustamiseen ja kampaamopalvelut salonki

Nimi: Korkea laatu ammatillinen hiukset permanentti työkalut kuusi asettaa

Väri: valkoinen

Erittely: 23*19cm/ set 10pcs/asettaa

Varten: DIY olennainen Kodin Sisustamiseen ja kampaamopalvelut salonki

Ostaa Huomautuksia:

Noin koko:

Koko manuaalinen mittaus, koska mittaus työkaluja ja mittausmenetelmät ja muut tekijät, siellä on 2mm virhe, mukaan tavanomaista käyttöä viittaus koko taulukko ja tiedot arviointi, riippumaton ostoksia.

Noin väri:

MEIDÄN tavarat ovat in-kind-ammunta, väri kouluun professional oikoluku, ja fyysinen laatta eniten lähellä, koska tietokoneen näytön väri kontrasti ja värilämpötila ovat erilaisia ja niin edelleen.

Toimitus: Toimitus aika: 1)tilauksesi käsitellään 3 päivän kuluessa kun maksu.(Paitsi loma) 2) Emme takaa, toimitusaika kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi maa. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset.Toivon, että voitte ymmärtää sitä.Huomautus: toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien. 3) varmista, että Alkuperainen.news osoite on päivitetty ja yksityiskohtainen. Ja jos haluat muuttaa toimitusosoite kun teet tilauksen, ota meihin yhteyttä ensimmäisen kerran. Kiitos! 4) sen Jälkeen, kun olemme lähettäneet tavarat, lähetämme sinulle toimitustiedot sekä seurantanumeron. Toimitusaika:Yleensä useimmat maat toimitusaika ovat alla, koska vaihtelu posti serivce eri alueilla , jotkut alueet voivat kestää kauemmin. Jos olet tavannut ongelma , tervetuloa vapaa putosi yhteyttä meihin , me vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista. :P

Huomio:

1.Tuemme Pudota merenkulku-ja Tukkukauppa .

2.Voisimme lähettää paketin LAHJAKSI ja vaatia alemman hinnan sinulle.

3.Me yleensä myydä tuotteita ilman vähittäiskauppa-paketti, ole hyvä kiinnittää huomiota ennen ostamista. Jos tarvitset alkuperäinen paketti, pls maksaa ylimääräinen maksu paketti !!

4.Jos sinulla on jokin ongelma ,pls tuntea vapaasti ottaa meihin yhteyttä avaamisen sijaan riita tai jättää negatiivista palautetta.Kiitos!

Asiasanat: sävy kulhoon, korkea kulho, hiusten väri kulhot, Halpa sävy kulhoon, Korkea Laatu on korkea kulho, Kiina hiusten väri kulhot Toimittajat.

  • Kohteen Tyyppi: Hiusten Väri Sekoittamalla Kulhoon
  • Koko: 10pcs/set
  • Paketin Koko: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Pakkauksen Paino: 0.2kg (0.44lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala

Tutustu myös