MINUA.FAM Uusi 1200 ml Terveys-Eco-Ystävällinen PP-Double-deck eväät Lusikka Syömäpuikot Kangas Laukku Lapsille Aikuisten Mikroaaltouuni Bento
MINUA.FAM Uusi 1200 ml Terveys-Eco-Ystävällinen PP-Double-deck eväät Lusikka Syömäpuikot Kangas Laukku Lapsille Aikuisten Mikroaaltouuni Bento
Sku: a86
(1 Arvostelut)
Uusi

€22.90 €28.62

Kuvaus:

HYVÄ UUTINEN: Osta nyt, Extra antaa pois 1 kpl 270ml taitto cup, satunnaisia värejä lähettää !!! (Lahja, kuten on esitetty seuraavassa kuvassa antaa pois 270ml silikoni taitto cup)

MINUA.FAM Uusi 1200 ml Terveys-Eco-Ystävällinen PP-Double-deck eväät Lusikka Syömäpuikot Kangas Laukku Lapsille Aikuisten Mikroaaltouuni Bento Tekniset tiedot

Merkki MINULLE.FAM

Nimi: Double-deck Lounas Box

Materiaali: PP / ABS / Silikoni

Väri: Ruusu punainen + Vaaleanpunainen / Pinkki / sininen / Sininen + Tumma sininen

Lämmönkestävyys: -20°C ~ 120°C

Siez: 18.5 * 10.5 * 10.6 cm

Kapasiteetti: 1200ml Ominaisuudet

* Lämmönkestävyys

Voi olla suoraan mikroaaltouuni lämmitetty tai jääkaappiin jäädytetty(lämmönkestävyys: -20°C ~ 120°C)

* Eco-Vuotta Materiaalit

Valmistettu laadukkaista pp raaka-aineiden materiaali

Eco-ystävällinen väkevöitteen pigmentti

Ei-myrkyllinen, vaaraton, turvallinen ja ympäristöystävällinen, ota olla varma, että käyttö.

* Laitteistojen ruokailuvälineet

1 pari Syömäpuikot, 1 kpl Lusikka (ei tarvitse ylimääräistä valmistaa ruokailuvälineet, lasten saatavilla)

* Liikuteltava limivuorauslauta

Limivuorauslauta voi liikuteltava design -, lounas-ruutuun on jaettu 2 ristikot, ruoka-suhde vapaa ottelu

* Vuotamaton tiivistys

Silikoni tiiviste rengas + Silikoni hengittävä mäntä, Sinetöity ei puoli vuoto

* Lounas box kankaalla laukku

2 väriä (Sininen / Rose), kannettava kangas laukku, kuljettaa helpompaa! Sovellettavat kohtaus

Toimisto / Koulussa / Ulkona (toimistotyöntekijöitä, opiskelijat, Matkailija) ... Huomautus: Manuaalinen mittaus koko, virhe on väistämätöntä, ota vallitseva laji! Koska kuvauspaikan valoa ja niin erilaisia, tuote tuottaa eri astetta värivirheitä, Ota vallitseva laji; Kaikki tarvikkeet ovat ottaa kuvia laitteistojen rekvisiitta, tuote itsessään ei sisällä lisävarusteita,Jos jakauma ilmoitetaan! Pakkausluettelo:

1 Asettaa Double-deck-Lounas-Box (1 kpl kaksikerroksisia lounas-ruutuun 1 pari Syömäpuikot, 1 kpl Lusikka, 1 kpl pussi)

Myyntiehdot 1. Huomaa, että jos olet ostaa meidän tuotteita, sen puolesta hyväksyvät sinut ehtoja lueteltu alla, ole hyvä tietää!

2. Ennen ostamista, varmista, että osoite, postinumero ja yhteystiedot on oikea, jotta vältetään et voi vastaanottaa paketti.

3. Kun ostat tuotteen on erilaisia värejä, ota huomautus tai jättää viestin meille väri tarvitset. Jos ei kommentoida, katsotaan, lähettää satunnainen väri.

4. Shop tuotteen mainonta kuvat on otettu sellainen, johtuen eri tuotantoerien tuotteet, voi aiheuttaa tuotteen värit ja pakkaus on eroja; lisäksi kaikki tuotteemme mitat ovat manuaalinen mittaus, hienovarainen poikkeama on väistämätöntä, ota vallitseva laji! Ole hyvä ymmärtää.

5. Kaikissa tuotteen mainonta kuvia, kaikki tarvikkeet ovat ottaa kuvia laitteistojen rekvisiitta, tuote itsessään ei sisällä mitään lisävarusteita, Jos on tarvikkeet, ei toisin mainita!

6. Sisällä toimitusaika, emme hyväksy ostaja toimitti "Ole Saanut Tavarat" riidan, jos et voi viettää aikaa odottaa sitä, älä osta välttää turhia riitoja. Shipping-1. Tarjoamme tällä hetkellä: China Post Rekisteröity Air Mail / ePacket / venäjän Ilma / postnl n. v. / Ruotsi Post / EMS / DHL 7 Lajia toimitus tapa ostaja valita, jos tarvitset muita shipping kanavia voi ottaa yhteyttä.

2. Normaali työpäivän sisällä 24-72 tuntia sen jälkeen, kun tilauksen maksu, me järjestämme toimitus, juhlapyhät saattavat viivästyttää toimitusta.

3. Noin kuljetus-aika:

*China Post Rekisteröity Air Mail kestää noin 18-35 päivää.

*ePacket kestää noin 10-18 päivää.

*Venäjän Ilmaa kestää noin 18-35 päivää.

*Postnl n. v. kestää noin 18-35 päivää.

*Ruotsi Post kestää noin 18-35 päivää.

*EMS kestää noin 7-15 päivää.

*DHL kestää noin 5-10 päivää.

Edellä mainitut toimitustavat ovat saatavilla seurantanumeron, liikenne-aika tiedot on tarkoitettu vain viitteeksi, ota jollei todellinen aika kuitti.

4. Tilaukset toimitetaan 5-10 päivän jälkeen, löydät paketin seurantanumeron, sivulla ja voi tarkistaa paketin seurantatiedot.

5. Huom! Varmistaa, että tilauksesi tuoda tullitta tavaroita käytetään usein lahjaksi tai alempaan hintaan edelleen vähentää tuontitullit. Jos alue tarvitsee tuontitullit tai muut kustannukset, kaikki kustannukset maksaa ostaja! Palaute 1. Kaikki tuotteet tarkastetaan ennen toimitusta laadun varmistamiseksi OK. Jos olet ostanut viallisen tuotteen, tai ristiriidassa sen kanssa, kuvaus, ota meihin yhteyttä, voimme neuvotella sinua ratkaisemaan ongelman.

2. Sen jälkeen voit vastaanottaa paketin, Jos olet tyytyväinen tuotteisiimme ja palvelu, toivomme, että voit viettää yhden minuutin meidän tuotteita, voit tehdä positiivista palautetta, Tämä voi olla suurin motivaatio meille!

3. Jos haluat myymälästämme, ole hyvä ja klikkaa "Seuraa" ,Kiitos erittäin paljon!

4. Täällä, voimme aina tarjota sinulle laadukkaita tuotteita ja palveluita! Lopuksi toivotan teille hyvää ostoksia, kiitos erittäin paljon!

Asiasanat: laatikko, box lounas box, box lounas, Halpa laatikko, Korkea Laatu box lounas box, Kiina eväät Toimittajat.

 • Muoto: Suorakulmion
 • Nimi : Kaksikerroksinen Lounas Box
 • Materiaali: PP / ABS / Silikoni
 • Kapasiteetti: 1200ML
 • Ominaisuus: Eco-Ystävällinen,Mikroaaltouunin,Pussit,Lusikat tai Syömäpuikot,Vuotamaton
 • Koko: 18.5 * 10.9 * 10.2 cm
 • Lämmönkestävyys: -20°C
 • Tuotemerkki: MINUA.FAM
 • Paketin Koko: 28cm x 25cm x 18cm (11.02in x 9.84in x 7.09in)
 • Pakkauksen Paino: 0.75kg (1.65lb.)
 • Yksikkö Tyyppi: Asettaa

Tutustu myös