Mehiläinen Työkaluja Hunajaa refraktometrin 58-90% (sokeripitoisuus) Mehiläishoito Refraktometrin Handheld hunajaa pitoisuus mittari Ilmainen toimitus
Mehiläinen Työkaluja Hunajaa refraktometrin 58-90% (sokeripitoisuus) Mehiläishoito Refraktometrin Handheld hunajaa pitoisuus mittari Ilmainen toimitus
Sku: a5913
(3 Arvostelut)
Uusi

€17.79 €22.81

Kuvaus:

Päätarkoituksena Hunajaa keskittymisen mittari, erityisesti havaita useita indikaattoreita hunajaa. Tärkeimmät tekniset parametrit 1. Mittausalue: 58-90% (sokeria) 1% 10-33% (vesipitoisuus) 1% 38-43oBe '(Baume) 0.5 Olla' 2. Lämpötilan kompensointi-toiminto, jotta tiedot olisivat tarkkoja mittausmenetelmiä, 1, kohdistus valon taittuminen prisman (1) suuntaan, säädä okulaari diopterin rengas (5) , kunnes hiusristikko selkeä. 2, säätää viite: ensimmäinen standardi ratkaisu, ennen kuin mittaus (silikoni öljyä), joka perustuu samoihin laitteet ja testata nesteen lämpötila. Avaa kansi (2) , sitten ottaa 1-2. tippa-standardin nestemäinen pisarat prisman taitekerroin, ja paina testi-osainen linssi (2) piirtää rajanvedon valoa ja varjoa. Rotaatio kohdistus ruuvia (3) niin, että okulaari valon ja varjon raja säädettiin samaan aikaan vaakasuora viiva yläpuolella 78%. 3. Toimenpide: avaa kansi (2) , käytä pehmeää liinaa prisman pinta, kestää 1 että 2 tippaa testi ratkaisu oli pudonnut taitekerroin prisma (2) Sulje kansi ja paina kevyesti, lukea suhteellinen asteikko sininen ja valkoinen raja , joka on pitoisuus mitattava neste sisältöä. 4 sen jälkeen, kun mittaus on suoritettu, suora käyttö kostealla liinalla ja pyyhi pinta prisma ja liitteet kannessa, kuivataan ja säilytetään asianmukaisesti. Lisävarusteen Mukana: Manuaalinen 1, ruuvimeisseli, pipetillä, linssi kankaalla. Ehkäisytoimi 1, käytön jälkeen, ei-suora huuhtele juoksevalla vedellä, välttää optisen järjestelmän putkisto vedellä. 2, käyttö-ja huolto pitäisi olla varovasti, löysä laitteet saa mielivaltaisesti yhdistää osia, ei pudota, vaikutus, välineiden pitäisi olla huolellisesti hoidettu, voi naarmuttaa pinnan optiset osat. 3, välineen tulee olla kuiva, puhdas, ei-syövyttäviä kaasuja ympäristön säilyttäminen, jotta voidaan välttää optinen pinta muotin osat.

MAKSU: Ennen tilauksen,ole hyvä ja vahvista tiedot meille, jos sinulla on pyynnöstä kohteita. Ole hyvä ja tee maksu 3 päivän kuluessa tilauksen, jos mahdollista. TOIMITUS: 1. Valmistelu Aika:tarvitsemme 1-2 työpäivää valmistella tilauksesi mukaan meidän numberous tilauksia joka päivä. 2. Tarkista osoitteesi kun kirjoitat Alkuperainen.news,jos haluat muuttaa ennen toimitamme ne pois, 3. Noin Tulli Yleensä me julistamme, että pienin arvo välttää tulli vero. Mutta koska eri politiikan eri maissa, saattaa olla tulli vero pitäisi maksaa ostaja. Joten voit jättää viestin, kun tilauksen siitä, kuinka paljon arvoa haluat ilmoittaa. 4. Parcel seuranta tiedot kyselyn Voit tarkistaa toimitustiedot seuraavasta linkistä, jossa seuranta ei ole : www.17track.net/en ( kopioi se selaimen) 1. Jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelumme,ota minuutin jätä meille possitive palautetta, jossa kaikki 5 tähteä .me arvostamme sitä. 2. Mikä tahansa ongelma,ota meihin yhteyttä ennen lähtöä negatiivista palautetta. haluaisimme työskennellä yhdessä niin pian kuin mahdollista ratkaista riidat.

Asiasanat: hunaja, hunajaa rakkaus, mehiläinen electric helikopteri, Halpa hunaja, Korkea Laatu kulta rakkaus, Kiina mehiläinen electric helikopteri Toimittajat.

  • Materiaali: Muovi + Ruostumaton Teräs
  • Koko: M
  • väri: Luonnollinen Väri
  • Tyyppi: Hyönteiset
  • Tuotemerkki: Kiinni Lentää
  • Nimi : Kulta refraktometrin
  • Paketin Koko: 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Pakkauksen Paino: 0.36kg (0.79lb.)

Tutustu myös