Karamoottori Kiristys Kiinnike Halkaisija 80mm Automaattinen Valaisin Levy Laitteen vesijäähdytteinen / ilmajäähdytys CNC-karamoottori
Karamoottori Kiristys Kiinnike Halkaisija 80mm Automaattinen Valaisin Levy Laitteen vesijäähdytteinen / ilmajäähdytys CNC-karamoottori
Sku: a280
(1 Arvostelut)
Uusi

€46.35

Kuvaus:

1 kpl 80mm Kara Automaattinen Levy Laitteeseen

Tuotteen Nimi: automaattinen clamp-levy

Sisäinen Mitat:80mm

Paikka of Alkuperä:Kiina

Materiaali: alumiini. Ruostumaton teräs

Laajuus: mainonta, puunjalostus -, kivi-kaiverrus kone

Käyttämällä sivuston: kaiverrus kone kara

Johdanto: Tämä cnc-työkalu on suunniteltu cnc reititin,sen 4 metriä hyväksyä Hydraulinen järjestelmä,se voi säätää automaattisesti sen korkeus pystysuora mukaan kara siirtyä painamalla työpöydän tiukasti välttää se muutos, kun kara toimi. Se liikkuu yhdessä kara,se voi työntää pois roskat aikana syntyneet jyrsintä prosessi pitää puhtaana pinta horisontti. Niin, että se tekee koko kaiverrus prosessi on vartioimatta. Se voi parantaa työn tehokkuutta.

Etu

1 tämä automaattinen levy laite kävely yhdessä kara, korvata manuaalinen painamalla levy,se voi parantaa työn tehokkuutta,vähentää työvoimaa;

2 Se voi suojata toimijan pois pölyn ja roskat, se on enemmän edistää terveyttä ja turvallisuutta operaattorin;

3 Tämä laite on säädettävä,helppo käyttää ja pitämällä tiukasti, kannattavaa erilaisia merkkejä kara käyttää.

Asennus:

Levy on asetettu moottori kehon ja säädä haluttu pystysuoraan asentoon, kiristä ruuvit päälle jigi.

Säädä Sääntö: haluttu pystyasentoon: hallituksen alle 3 mm, pohjalevy on samalla horisontin pinta kuin kärki end mill;

Hallituksen välillä 4mm ja 6mm paksuus, alapinta tämä levy laitteen pitäisi olla stetted paikkaan, joka on 2mm 3mm edellä kärki end mill.

Shipping-1. Meillä on lähes kaikki tuotetta ei ole varastossa, lähetämme ulos 24 tunnin kuluessa. 2. Normaali Express: Me----Agent----DHL/FedEx----Asiakas. Paketti DHL/FedEx kustannukset yhteensä 3 päivää. Seuranta numero tulee ulos 3 päivää. Jos tarvitset suoraan lähettää DHL/FedEx, se säästää 3 päivää, hinta on 5~10 kertaa Normaalisti. 3. Post Air Mail joskus on viive, pls älä jätä 1~3 tähteä palautetta, koska tämä. Jos toimitus viive, pls yhteyttä meihin laajentaa vahvista aika, ennen kuin riita. Ja pitää yhteyttä. Se on repect meille. 4. Jos olet Kauko-Alueella DHL/FEDEX, pidätämme oikeuden veloittaa Kauko Lisämaksua vastaan. 5. Olemme aina julistaa alempaan arvoon välttää veroja. Tai pls määrittää julisti välttää tarpeettomia ongelmia tullissa. 6. Me valita paras tapa lähettää tavarat, jos kuriiri voit valitsi, että se ei ole hyvä Välys. Toimitamme worldwidebut Jos oman maan custom on tiukkaa, ota meihin yhteyttä, ennen kuin voit tarjouksen tarkistaa yksityiskohtaisesti ja vahvistettu. 7 . Olemme aina julistaa alempaan arvoon välttää veroja. Tai pls määrittää julisti välttää tarpeettomia ongelmia tullissa. Asiakkaat ovat vastuussa TULLIEN.

Maksu

Hyväksymme pankki TT,länsi-unionin,moenybook,moenygram jne

Maksu on suoritettava 48 tuntia huutokaupan päättymisaika

Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla.

Palautusta

Kun sinulla on paketti,ja ole tyytyväinen tavaroiden tai se on muiden ongelma, kuten rikki,pls kertoa meille yksityiskohtaisesti syy ja tarjota kuvia.

Jostain syystä tarvitaan kaikkien tukea. Tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja mitään fyysistä vahinkoa. Ostaja on vastuussa kaikista toimitus kustannuksia.

Asiasanat: moottori abb, kiinnitä kaulus, moottori laser, Halpa moottori abb, Korkea Laatu puristin kaulus, Kiina motor laser Toimittajat.

  • DIY Tarvikkeet: Puunjalostus
  • Malli Numero: 80mm
  • Vakio-tai Kirjakieleen: Standardi
  • Käyttö: Chuck
  • Rakenne: Chuck
  • Materiaali: Ruostumaton Teräs
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 14cm x 10cm x 8cm (5.51in x 3.94in x 3.15in)
  • Pakkauksen Paino: 1.7kg (3.75lb.)

Tutustu myös