JJC vedenkestävä Kamera, muistikortti Tapaus 1 KS, 2 SD, 3 XQD, 2 TF Kortit Kompakti Kova säilytyslaatikko
JJC vedenkestävä Kamera, muistikortti Tapaus 1 KS, 2 SD, 3 XQD, 2 TF Kortit Kompakti Kova säilytyslaatikko
Sku: a5703
(2 Arvostelut)
Uusi

€13.08

Kuvaus:

JJC vedenkestävä Kamera, muistikortti Tapaus 1 KS, 2 SD, 3 XQD, 2 TF Kortit Kompakti Kova säilytyslaatikko

JJC MC-Sarjan muistikortin Tapauksessa on valmistettu laatu-ympäristö-suoja-aineita. Hieno työskenteli tapauksessa on ominaisuuksia, kestävyys veden roiskeita, anti-pöly, murskata ja kestävyys. Ergonominen räätälöity kortti lähtö voi tarjota teidän muistikortteja, joiden turvallisuuden suojelua. Korkea lujuus ABS-kotelo tarjoaa murskata vastus ominaisuudet; tiiviste rengas voi tehokkaasti suojata kortin pöly ja vesi; pehmeä TPR vuori voidaan tehokkaasti lieventää vahingossa pudota. Räätälöityjä kortti lähtö ovat selkeät muodot kortteja. Ulkonäkö suunnittelu suorakaiteen muotoinen kovera leveä välein, tarjoaa mukavan tilan tunne ja estää luisto kädestä. Lukko on helppo avata ja sulkea. Suunnittelu lanka kulkee reiän tekee kortin tapauksessa kätevä ottaa mukaan.

Tuotteen Poimintoja:

Ulkoasun suunnittelu suorakaiteen kovera leveä välein, kaunis ja estää luisto kädestä

Korkea laatu ympäristö suojaava materiaalit, turvallinen ja luotettava

Ergonominen räätälöity korttipaikkaa, helppo kortti laskemisesta ja ottaen

Pehmeä tiivisterengas, tehokkaasti anti-pöly ja vastustavat veden roiskeita

Lanka kulkee reiän muotoilu, kätevä ottaa

Monet tekniset, voi tyydyttää eri yksilölliset tarpeet

SIM-työkalu helposti ottaa kortteja

Huomautus: CF eli CF-kortti, SD, eli SD-kortti; MSD, eli Micro-SD-kortti; SIM, eli SIM-kortti, Micro SIM, eli SIM-kokoinen 12 * 15 mm * 0,8 mm; Nano-SIM, eli SIM 12.3 mm x 8.8 mm x 0,7 mm.

Huomautus:Kaikki Vain muistikortille tapauksessa saa sisältää Kortit

1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

1) POSTIKULUJA. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2) Tilausten käsittelyn oikea-aikaisen maksamisen jälkeen todentaminen.

3) Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4 )PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

5) Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

6) Haluamme muistuttaa, että tuonti-tulleja,veroja tai lisämaksuja nostaa paikalliseen tulli on vastuussa ostajia.Lisätietoja,saatat kuulla teidän paikalliset tavat, ennen kuin ostat tuotteita.

7) tarjoamme myös UPS,DHL nopeampi toimitus tapa, jos tarvitset tavarat pikaisesti.Ole hyvä ja valitse oikea tekninen tapa, ennen kuin ostat tuotteita.

1) Kaikki tuotteet myydään JJC Virallinen Myymälä on taattu YKSI TÄYSI VUOSI vastaan puutteita työn ja materiaalin.

2) Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Ostaja on selvästi descript viallisen täydelliset tiedot sähköpostitse.Jos tarpeen, video ja linkki osoittaa viallinen.

3) Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

4) Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

5) Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Alkuperainen.news. TAI, voit valita korvaavan.

6) Meillä on oltava kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Uskomme, että paras laatu ja top-luokan yritys ovat peräisin ammatti ja palvelu.

Asiasanat: kameran tapauksessa, kompakti kameralaukku, kamera säilytyslaatikko, Halpa kamera tapauksessa, Korkea Laatu kompakti kameralaukku, Kiina kamera säilytyslaatikko Toimittajat.

  • Tarvikkeet Tyyppi: Muistikortti Tapauksessa
  • Paketti: Kyllä
  • Materiaali: ABS
  • Malli Numero: MC-STCQ8
  • Tuotemerkki: JJC
  • Tyyppi: Kova Laukku
  • Pakkauksen Paino: 0.1kg (0.22lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 12cm x 8cm x 2cm (4.72in x 3.15in x 0.79in)

Tutustu myös