HD Kutoa Akustisesti Läpinäkyvä Näyttö 2.44x1.37 Mittari Projektin Tilaa Kiinteä Runko Wall Mount Valkokankaat
HD Kutoa Akustisesti Läpinäkyvä Näyttö 2.44x1.37 Mittari Projektin Tilaa Kiinteä Runko Wall Mount Valkokankaat
Sku: a303
(0 Arvostelut)
Uusi

€299.03 €314.76

Kuvaus:

HD Kutoa Akustisesti Läpinäkyvä Näyttö 2.44x1.37 Mittari Projektin Tilaa Kiinteä Runko Wall Mount Valkokankaat

Perimmäinen tasainen heittäminen kalvo sinun oma kiinteä cinema screen käyttäen parasta kerrotaan näytön materiaali-ja korjaus suunnittelu. Nämä näytöt ovat deisgned varten omistettu elokuva huoneita, jotka vaativat kaiuttimet voidaan sijoittaa ruudun takana.

Kutoa akustinen näytön materiaali käyttää Soundmax-2 on samanlainen muotoilu käyttää kaupallisissa elokuva näytöt. Akustisesti Läpinäkyvän näytön paikka ääni, jossa toiminta on asettamalla kaiuttimet takana katselu pinnalle.Materiaali mahdollistaa äänen taakse asennettu kaiuttimet läpi vähintään akustinen tappio säilyttäen tarkka väri, värikylläisyys ja kontrasti-suhde. Materiaali on saada luokitus 1.0, pitää kontrasti tasot korkea ja tarjoaa laajan jopa 140 asteen katselukulma.

Kiinteän Rungon muotoilu mahdollistaa kotiteatteri harrastaja varaa laatu näytön moderni HD-elokuva projektorit ansaitsevat. Akustisesti Läpinäkyvä sarjan kiinteä runko valkokankaat tarjoavat parasta uniformally tasainen heittäminen kalvo. Ihanteellinen pysyvä enemmän omistettu elokuva huoneita, kiinteä runko, näyttö antaa todellinen elokuvamainen kokemus.

Super runko on tasainen valettu alumiini musta sametti pinta, joka imee hajavalon alkaen päällekkäisiä kuva. Kulmat mennä yhdessä vahvistaminen suluissa ja ruuveja, ja on erittäin tukeva. Ominaisuudet Näytön Materiaali Palkittu 1.0 Gain etu-projektio materiaalin kanssa täysi jännitystä yhdenmukaisuus koko katselu pinta Akustisesti Läpinäkyvä Kangas voi tehdä parhaan äänen kotiteatterin huone. 110-tuuman, 16:9 Kuvasuhde. Näytä Koko: 96" W x 54" H Erinomainen kuvanlaatu tahansa katselukulma, jossa ei ole kompromisseja resoluutio tai kirkkaus Aktiivinen 3D-ja 1080p Ultra HD-Valmis Tyylikäs velvet katettu runko imee projektorin ylityksen ja lisää kuvan kontrastia Kokoaa muutamassa minuutissa ja sisältää asennus hardware. Suunnittelu ja Asennus 3.15" / 80mm leveys runko ja on sametti päällystetty Split-frame-muotoilu helpottaa alentaa merenkulun kustannuksia laadusta tinkimättä Helppo koota ja asentaa muutamassa minuutissa seinäkiinnikkeet mahdollistavat näytön liu ' uta vaakasuoraan oikein keskitetty asennus

Erittely: Käyttö: DIY Taulu Kiinteä Runko Katselu-Alue (W x H): 2440x1370mm/ 96x54 tuuman Halkaisija: 110" (Lävistäjä) Kuvasuhde: 16:9 Vahvistus: 1.0 Screen Kangas: Kutoa akustisesti läpinäkyvä kangas Rungon Materiaali: Alumiini, musta sametti Runko Koko: 80mm / 3.15 tuumaa (taulu) ohjaustapa: Wall Mount View Angle: 140 asteen Takuu: 24 kuukautta Akustisesti Läpinäkyvä Näyttö Kangas : 80mm Alumiini Runko Musta Sametti: Alla on näytteitä, me asentaa asiakkaille. Suosittelemme, ostajat käyttää ESCROW edellä mainittiin, kuten maksutapa Escrow on turvallinen maksu-palvelu, joka on automaattisesti käytettävissä kaikki tapahtumat. Näin varmistetaan, että maksu on luovutettu myyjälle vasta, kun olet vahvistanut tyydyttävä vastaanottanut tilauksesi. Ennen maksu, tarkista toimitus tiedot: osoite, nimi, puhelinnumero, jne.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Kaikki tuotteet lähetetään sisällä käsittelyn ajan, kun tilauksen maksu on vahvistettu kautta Alkuperainen.news.

2.Kerro minulle nykyisen osoitteen kun maksu 1-2 päivän kuluessa; muussa tapauksessa lähetämme kohde perustuu Escrow-osoite, joten varmista, että se on oikea.

3. Jos on mitään tuontitullit, verot&maksut oman maan eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla, joten tarkista paikalliselta tullitoimipaikan vahvista, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla.

4. Kansainvälinen toimitus, joskus se voi viivästyä, koska sää,tullaus, ja joitakin muita tekijöitä. Odota kärsivällisesti ja ota yhteyttä paikalliseen posti-toimisto tarkistaa sinulle, me auttaa myös seurata lähetyksen ja laajentaa toimitusaika sinulle, jos tilauksesi maksu on aina alle suoja. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 12 kuukauden Valmistajan Rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (Pois lukien kohteita vaurioituneet ja / tai väärin vastaanottamisen jälkeen ). ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on erittäin tärkeää meidän pitkän aikavälin liiketoimintaa. Ole hyvä ja jätä POSITIIVISTA palautetta 5 tähteä korko-palvelun, jos olet tyytyväinen meidän tuotteet ja palvelun. Jos sinulla on ongelmia wit kohteita tai palvelua, ennen kuin sinun jättää negatiivinen tai neutraali palaute, ota meihin yhteyttä ensin, jotta voimme ratkaista ongelman yhdessä. Kiitos täysi tuki etukäteen.

Takuuehdot

Osto toteaa

Hyvä asiakas, ole hyvä ja lue alla sisältö, ennen kuin voit ostaa, se huoli, jos voit saada täydellinen myynnin jälkeistä palvelua ja ongelma voidaan ratkaista sujuvasti vai ei, kun olet tehnyt tilauksen, me tyytyä olet lukenut ja hyväksyt alla sisältö, kaikki jälkeen-myynti palvelu riippuu näiden sisältö. Kiitos huomiota myymälästämme, jos on jokin ongelma, ole hyvä ja ota yhteyttä meidän palvelun ihmiset milloin tahansa, toivottavasti sinulla on hyvä kokemus!

Asiasanat: näytön terminaali, näytön valokuvakehys, näytön kiertää, Halvat näytön terminaali, Korkea Laatu näytön valokuvakehys, Kiina näytön kiertää Toimittajien.

 • Tuotemerkki: NEEDARY
 • Tarkastele Koko (Lxk): 2440x1370mm / 96x54inch
 • Näytön Koko: 110 tuumaa /2794mm (Lävistäjä)
 • Tyyli: Runko
 • Voitto: 1.0
 • Malli Numero: SM2FF-169-110
 • Materiaali: Kutoa Akustisesti Läpinäkyvä
 • Runkomateriaali: Alumiini kanssa musta sametti
 • Takuu: 12 kuukautta
 • Näytön Tyyppi: Edessä Projektio Näyttö
 • Ohjaustapa: Manuaalinen ja DIY
 • Kannettava: No
 • Muodossa: 16
 • Kuvakulma: 140 asteen
 • Mount Point: Wall mount
 • Kehyksen Koko: 80 mm / 3.15 tuumaa ( Taulu )
 • Runko Hidastava: Kyllä
 • Pakkauksen Paino: 23.0kg (50.71lb.)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Paketin Koko: 280cm x 30cm x 13cm (110.24in x 11.81in x 5.12in)

Tutustu myös