Custom fit auton takakonttiin matto HONDA BRV VEZEL Hybrid Hybridi SPIRIOR BOOT LINER TAKA TAKALUUKKU TAVARATILAN MATTO LATTIALLE LOKERO MUTAA MATTO KATTAA
Custom fit auton takakonttiin matto HONDA BRV VEZEL Hybrid Hybridi SPIRIOR BOOT LINER TAKA TAKALUUKKU TAVARATILAN MATTO LATTIALLE LOKERO MUTAA MATTO KATTAA
Sku: a436
(0 Arvostelut)
Uusi

€96.52

Kuvaus:

Hei, kun tilaat, jätä viesti kertoa meille: auton malli ja vuosi, me mukaisesti oman pyyntö toimitus, kiitos!

Tahra testi

Tyhjästä testi

Tippuu testi

Kaikki Tasa-runko Matot ovat suunniteltu sopimaan tavaratilaan ja on syvästi veistämä kanavia, jotka ansa likaa, vettä, mutaa ja hiekkaa. He myös ovat terät, jotka estävät siirtää ajoneuvon. Tasa-runko mat ovat digitaalisesti suunniteltu sisustus ja tarjotin-tyyppi matto, joka tarjoaa absoluuttinen kattavuus ja on huuli, joka menee kaikki päin sitä ansa mitään, että voi olla jalkojen päällä. Sovellukset: 1. Ulompi harjut sisältävät nesteitä ja pitää heidät poissa ajoneuvon sisätilojen. 2. Joustava yhdiste, joka ei ole kiharaa, crack tai harden jopa pakkasella. 3. Kuvioitu valmis, ja nosti alueilla estää lastin siirtyminen. 4. Täydellinen vetämään mitään puutarhanhoito toimittajien rakennusmateriaalien lemmikkejä. 5. Tasa-Takakontin matto suojaa auton tavaratilan aloilla roiskuu likaa ja grime ja on lähes voittamaton. 6.Haju-neutraali Ympäristö-ystävällinen 7.Fit, joka vastaa ajoneuvon tyyppi. 8.vankka ja erittäin joustava laatu. 9.Kestävä vastaan nesteitä, kuten öljyjä, happoja, bensiiniä.. 10.Anti-slip-pinta. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Package: 1 *TPO Taka-Lastin Pad Matot Vesitiivis Runko Matto Liner Huomautus: varmista, että auton taka-lastin on sama muoto muoto meidän tuotteita. Jos et voi olla vahvistettu, antakaa kuvan auton takana cargo meille, kiitos!

Tämä tuote on pääasiassa viedään. Euroopassa ja yhdysvalloissa, Venäjällä, Australiassa, Etelä-Korea, Kaakkois-Aasiassa ja muissa maissa on paljon yhteistyötä ja myyntiä! Rakasti ihmisiä!

Shippemnt: --Emme ole vastuussa custom velvollisuus tai tuontivero. --1 business Päivän käsittelyaika, lauantai ja sunnuntai tilaukset käsitellään ja Postitetaan maanantaina. - Kaikki tilaukset toimitetaan mennessä USPS/DHL/FedEx/UPS/EMS sisällä manner-Kiinassa. Muu kansainvälinen Merenkulku on saatavilla. Sinun täytyy ottaa yhteyttä meihin vahvistaa express-menetelmä ja kirjanpito postikulut. --Ostoksesi toimitetaan kautta standardi lentopostina, joka kestää normaalisti 3-12 työpäivää saapua. --Me tarjoamme sinulle seurantanumeron kun tuote on lähetetty pois. Noin tuote on prässi ongelma kuljetus:auringossa tuhlata palaa kaksi tuntia uutta! Tai käyttää medium-paine, kun muutamaa päivää myöhemmin, rypyt katoavat! Palautusoikeus: - Kaikki palautukset hyväksytään --Ostajan pitäisi yhteyttä 14 Päivän kuluessa saatuaan kohteen. --Palautus antaa Rahaa Takaisin. --Palautuksen toimituskulut maksetaan OSTAJA. - Ei istutuksia maksua ei veloiteta. Noin palaute 1.Palautteesi on erittäin tärkeää meidän Liiketoiminnan kehitystä,Joten jätä Palautetta 5 Tähteä jos olet tyytyväinen tuotteisiimme,Kiitos erittäin paljon. 2.Älä jätä Negatiivinen Palaute kysymättä meiltä apua,ota rohkeasti Yhteyttä meihin ensin, jos sinulla on jokin ongelma.Palaute on meidän elämää,ennen kuin sinun jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen,ota yhteyttä saada parempi ratkaisu,ja Me vastaamme kaikki viestit mahdollisimman pian,Kiitos jo etukäteen kärsivällisyydestänne.

Asiasanat: matto lattia, matto mat, matto auton, Halpa matto lattia, Korkea Laatu matto, matto, Kiina matto auton Toimittajat.

  • Värin Nimi: SILLÄ Mobilio, SILLÄ BRV, SILLÄ VEZEL, SILLÄ SPIRIOR
  • Materiaali Tyyppi: Kumi
  • väri: Musta
  • Täyttö materiaali: Synteettinen Kuitu
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 120cm x 80cm x 5cm (47.24in x 31.50in x 1.97in)
  • Pakkauksen Paino: 3.0kg (6.61lb.)

Tutustu myös