3Axis CNC-Ohjain Hallituksen 3A 12-32VDC 128 Microstep Askelmoottori Kuljettaja Hallituksen Nema17,Nema 23 askelmoottori kuljettaja control board
3Axis CNC-Ohjain Hallituksen 3A 12-32VDC 128 Microstep Askelmoottori Kuljettaja Hallituksen Nema17,Nema 23 askelmoottori kuljettaja control board
Sku: a5876
(0 Arvostelut)
Uusi

€32.72

Kuvaus:

1 KPL x 3Axis Askelmoottori Kuljettaja Hallituksen 3A

1. Esittely:

HYQD43-H5742 on ammatillinen kolmen akselin kaksi-vaihe askelmoottori kuljettaja hallituksen voi ymmärtää, kääntää valvonta, ylikuumenemisen ja yli-nykyisen suojelun. Valitse 8 liitäntälaitteen lisämääre (1,2,4,8,16,32,64,128) kolmella DIP-kytkimet, valitsin 6-vaihteinen nykyinen valvonta (0.5 A, 1A, 1.5 A kolmella DIP-kytkimet, 2A, 2.5 A, 3A). sopii ajo nema17 nema23 kaksi-vaihe, neljä-vaihe hybridi askelmoottori. Ajo-moottorin kanssa alhaiset melu, tärinä, sujuvan toiminnan ominaisuuksia.

2. Ominaisuudet :

Virtalähde anti-anti-toiminto

Nykyinen tuottamat DIP-kytkimellä valittavissa

Vastaava nykyinen hallitus, osa-alue, vaimennus asetus taulukko

Terminaalin nastat on merkitty selkeästi

Paksu lämpöä pesuallas, lämpöä paremmin

Signaalin käyttöliittymä, jossa korkea-nopeus optocoupler eristäminen

Kahdeksan erilaista säädettävä alaosasto

Automaattinen semi-flow

Anti-korkean taajuuden häiriöitä kyky

Suurin paine DC40V

3. Input johdotus-ohjeet :

On olemassa kolme tapaa input-signaali, ne ovat: 1: pulssin signaalin CP +, CP-; 2 :suunta signaalin DIR +, DIR- ; 3: offline-signaalin FI + FI. On olemassa kaksi erilaista input signal interface liitäntä: Käyttäjät voivat käyttää yhteinen anodi tai yhteinen katodi-yhteys. (Seuraava yhteinen anodi yhteys esimerkiksi)

Yhteinen anodi-yhteys:

Vastaavasti CP +, DIR +, FI + on kytketty power control-järjestelmä, jos tämä on + 5V virtalähde voidaan kytkeä suoraan, jos virtalähde on suurempi kuin + 5V, on sekä ulkoiset nykyinen rajoittava vastus R, varmistaa, optinen kytkentä drive-taajuusmuuttajan sisällä nykyinen 8-15mA. CP - pulssi input-signaalin kautta pääsy suuntaan signaalin DIR - yhteys mahdollistaa signaalin FI - yhteys. Kuva 1:

Yhteinen katodi-yhteys:

Vastaavasti CP-, OHJ-, FI - kytketty ohjausjärjestelmä maadoitusliitin; pulssi input signaalin CP + pääsy suuntaan signaalin DIR + - yhteys, jotta signaali FI + pääsy. Nykyinen rajoittava vastus, sama rajoittava vastus R on kytketty arvo co-anodi-yhteys. Kuten alla:

Huomautus : FI loppuun ei saa kytkeä, FI tehokas, kun roottori on vapaassa tilassa (offline), sitten moottorin akselia voidaan pyörittää manuaalisesti, tehdä säätö. Sen jälkeen, kun manuaalinen säätö on valmis, sitten EN kelpaa valtio jatkaa automaattinen valvonta.

4. Liittäminen lanka moottori:

Kaksi-vaihe, 4-johdin, 6-wire, 8-lanka yhdistää lanka , kuten Kuvassa 3:

Neljä-wire-suora yhteys; kuusi riviä älä kytke center kosketa, poimia molemmat päät (väli napauttamalla voidaan määrittää mukaan vastus); kahdeksan riviä voidaan kytkeä rinnakkain tai sarjaan, rinnakkain korkea nykyinen yhteys.

5. DIP-kytkimen asetukset alue, nykyinen:

Alaosaston sarja: Alaosasto on ajanut hallituksen DIP-kytkimet valitse asetus käyttäjä voi asettaa mukaan ajaa levy lomakkeen tiedot segmentin valinta taulukko (mieluiten asettaa sähkökatkon sattuessa). Sen jälkeen jakautuminen askelmoottori step kulma lasketaan seuraavasti: Vaihe Kulma = Moottorin luonnollinen askel kulma / erittely. Kuten: luonnollinen askelkulma 1,8 ° askelmoottori 4 alle alaosaston askelkulma 1,8 ° / 4 = 0.45 °

Kuljettaja aluksella DIP-kytkimet 1,2,3 vastaavasti S1, S2, S3.

Nykyinen koko asetukset:

Kuljettaja aluksella DIP-kytkimet 4,5,6 vastaavasti S4, S5, S6.

6. Tietoja offline-toiminnallisuus (ota käyttöön):

Avaamisen jälkeen offline-toiminnallisuus, ei lukittu roottori on vapaassa tilassa, voit helposti kiertää, niin input pulssi signaali ei vastaa, sammuta moottori hyväksynyt tämän jälkeen signaali, pulssi signaali normaalisti.

Toimitus ehdot:

Tuotteitamme myydään maailmanlaajuisesti.

Mutta jos maa on vaikeampi kuljettaa tavaroita, ota meihin yhteyttä etukäteen vahvistaa toimituskulut.

Maksu:

Me hyväksymme paypal, pankkisiirto, western union jne.

Maksu on tehtävä 7 päivää kalenteripäivän kuluessa huutokaupan päättymisaika.

Ongelma ja Palaute:

Anna meille mahdollisuuden ratkaista jokin ongelma, me yritämme parhaamme auttaaksemme sinua.

Sinun tyytyväisyys on erittäin tärkeää meidän kaupasta, niin ota meihin yhteyttä, ennen kuin haluat jättää negatiivista palautetta.

Kiitos erittäin paljon etukäteen .

Palautus:

Jos et ole tyytyväinen meidän paketti kuin tuotteita on vaurioita, älä allekirjoita se ja ota meihin yhteyttä välittömästi.

Jos on mahdollista, ota kuvia tai tehdä pienen videon siitä. Se auttaa meitä ratkaisemaan ongelmia.

Huomautus:

Voimme tuottaa tuotteen mukaan asiakkaan suunnittelu.

Jos tarvitset jotain, on hyvin erityistä, ota meihin yhteyttä, noin se.

Asiasanat: hallituksen, hallituksen objektiivi, hallituksen jäsen rf-liitin, Halvat hallituksen, Korkea Laatu hallituksen objektiivi, Kiinan hallituksen jäsen rf-liitin Toimittajat.

 • Nimi : Askelmoottori Kuljettaja Hallituksen
 • Moottori Tyyppi: Askelmoottori
 • Jännite: DC12V-32V
 • Microstep: Sata kaksikymmentä kahdeksan
 • Sovellus: motion controller
 • Nykyinen: 3A
 • Malli Numero: HYQD43-H5742
 • Sopiva: NEMA17-23 askelmoottori
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Paketin Koko: 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
 • Pakkauksen Paino: 0.65kg (1.43lb.)

Tutustu myös