500pcs/Paljon 104 100K ohm 100K R Trimpot Trimmeri Potin Muuttuva Vastus vaaka Tyyppi upouusi
500pcs/Paljon 104 100K ohm 100K R Trimpot Trimmeri Potin Muuttuva Vastus vaaka Tyyppi upouusi
Sku: a5888
(2 Arvostelut)
Uusi

€13.31 €14.31

Kuvaus:

Kuvaus:

104 100K ohm 100K R Trimpot Trimmeri Potin Muuttuva Vastus vaaka-Tyyppi

Määrä:500pcs

Tyyppi: 104 Teho: 0.1 W Kestävä: 100K Ohm Se on aivan uusi, hyvä qu kansalaisuuden ja korkean suorituskyvyn

Toimitus Aluksen USA:7-15 päivää Aluksen muut maat:15-35 päivää Huomautus:Brasilia . - Venäjällä . Ukraina kestää paljon pidempään kuin muissa maissa,joten palautus aika on enintään 60 päivää. Kohteen lähetetään 48 tuntia sen jälkeen, kun koko maksu on vastaanotettu, lähetämme tilauksia kautta Rekisteröity Ilma-Mail (Sisältyy seurantanumeron) Kiinassa Post Air Mail.

Palautusoikeus 100% Tuotto - Takuu 30 päivää Emme vastaanota palautuksia vaihtaa tai palauttaa 30 päivän kuluessa kohteita toimitus. Kohteet tulee olla alkuperäisessä kunnossa, ei ole kuluneet tai muuttaa. Me ei korvaa palautuksen toimituskulut.

Palaute Kun olet saanut oman kohteen, ota jättää palautetta meille, koska tämä ilmoittaa meille, että olet saanut kohteita. Me todella tarvitsemme teidän positiivista palautetta ja 5 Tähden arviota, kun vastaanotat tilauksesi, annamme sinulle positiivista palautetta. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Jos sinulla on ongelma tai kysymys lippuostoksesi, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä tahansa palautetta. Ja anna meille mahdollisuus kohtuullisesti korjata kohtuullisessa ajassa, mitä sinun huolenaihe voi olla. Negatiivinen palaute ei ratkaise mitään. Olemme aina valmiita selvittää asiat. Joten rohkeasti yhteyttä meihin.

Asiakaspalvelu Olemme täällä auttaa tuotteen kanssa kysymyksiä, jotta tilan ja palaa. Sitoutumistamme sinulle on vastata e-mail 24 tunnin kuluessa, viikonloppu 48 tuntia. Lähetä meille sähköpostia kysymyksiä tai huolenaiheita sinulla voi olla.

Myyntiehdot Tuonti tullit,verot ja minä vastaan tästä ei sisälly hintaan tai rahtikuluja.Siellä maksut ovat ostajan responsibity tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen ostamista. Meillä on yleensä merkki tavarat edullisia tulli-ilmoituksessa ja yritämme auttaa sinua minimoida tai välttää GST-tai V. A. T. tai muut tuontiverot,mutta emme voi guarance ei verorasitus kuin se on, riippuu maan politiikkaa.

Kiitos Ja onnea!

Asiasanat: vastukset myynti, vastuksen jännite, vastuksen koko, Halpa vastukset myynti, Korkea Laatu jännite vastus, Kiina vastus koko Toimittajat.

  • DIY Tarvikkeet: Sähkö
  • Malli Numero: Sata neljä
  • Pakkauksen Paino: 0.22kg (0.49lb.)
  • Paketin Koko: 13cm x 8cm x 6cm (5.12in x 3.15in x 2.36in)
  • Yksikkö Tyyppi: paljon (500 kappaletta/paljon)

Tutustu myös