140 mm Pituus Ruostumaton Teräs Säiliö Nestemäisen Veden Tason Tunnistin Float-Kytkin
140 mm Pituus Ruostumaton Teräs Säiliö Nestemäisen Veden Tason Tunnistin Float-Kytkin
Sku: a5422
(2 Arvostelut)
Uusi

€5.97 €7.03

Kuvaus:

140 mm Pituus Ruostumaton Teräs Säiliö Nestemäisen Veden Tason Tunnistin Float-Kytkin

Erittely:

Tuotteen Nimi: Veden Tason Anturi

Yhteystiedot: NO+NC

Max Yhteyttä Rating: 10W

Max Kytkentä Jännite: 100VDC

Max Vaihtaa Nykyisen: 0,5 A

Max Erittely Jännite:220VDC

Max Kuljettaa Nykyinen: 1.0 A

Max Yhteyttä Resistanssi: 100mΩ

Käyttölämpötila: -30 - 125°C

Materiaali: 304 Ruostumaton Teräs

Ruumiin pituus: 140mm

Kaapelin pituus: 350mm

Float pallo kokoa: 26*26mm

Ruuvin kierteen halkaisija: 10mm

Paino: 58g

Paketin sisältö: 1KPL Veden Tason Anturi

Huomautus: kaapelin pituus, ruumiin pituus, asento float pallo, jopa enemmän yksityiskohtia kaikki voidaan räätälöidä, millainen tyyppi sinä haluat, ota meihin yhteyttä.

Toimitus:

1. Kaikki tuotteet on lähetetty pois sisällä käsittelyaika jälkeen vastaanottaa maksun. Jos maksu ei ole saatavilla, jotta suljetaan automaattisesti.

2. DHL/UPS/Federal Express kestää yleensä noin 3-7 työpäivää kohteeseen. Ja se on noin 5-10 työn päivää EMS-tai TNT. Hongkong Post Air Mail ja Hongkong Post Air Parcel kestää 7 30 päivää aluksen eri puolilla maailmaa.

3. Ostaja on vastuussa kaikista vakuutus -, ongelmia ja vahinko, joka on aiheutunut shipping service tällaisia onnettomuuksia, viivästyksiä tai muita asioita. Lisäksi ostajan tulee olla vastuussa kaikista veroista ja/tai tullin perimät maansa.

Maksu:

Tällä hetkellä Alkuperainen.news hyväksy Visa, MasterCard, Western Union, QIWI ja pankkisiirto. Lisää maksuvaihtoehtoja on käytettävissä Alkuperainen.news tulevaisuudessa.

Takuu ja Takuu:

1. Kaikki tavarat on tarkastettava ennen kuljetusta, joten jos et ole tyytyväinen osto, voit vaihtaa kohteet yhdessä viikossa, ja sinun tulee ottaa meihin yhteyttä 24 tunnin kuluessa vastaanottamisesta ostoksesi

2. Toimitus-ja käsittelykuluja ei ole palautettavissa ja asiakas on vastuussa kaikkien maksujen palauttamisesta ja reshipping.

3. Kaikki palauttaa tuotteet pitää olla alkuperäisessä olosuhteet, mukaan luettuina-ruutuun ja tarvikkeet. Miehet tekivät vikoja ei ole taattu, kuten rikki, naarmuja ja niin edelleen.

4. Tahansa tuotteita,lähetä EMS-tai paikallisesta post kun lähettää takaisin.

Muut Ehdot:

1. Emme ole vastuussa mistään custom velvollisuus tai tuonnin verot.

2. Ole hyvä ja jätä POSITIIVISTA PALAUTETTA saatuaan tavarat, jos olet tyytyväinen meidän tuotteet ja palvelun. Ja me teemme samoin. Ota yhteyttä, jos et ole tyytyväinen kohteen jälkeen vastaanottaa sen, me yritämme parhaamme tukea teitä.

3. Kaikki sähköpostit vastataan kuluessa 1 arkipäivä. Jos et saa meidän vastata, ystävällisesti lähettää uudelleen sähköpostiosoitteesi ja pyrimme vastaamaan sinulle mahdollisimman pian.

4. Vakava Ostaja Vain! Ole hyvä paikka tarjous vain, jos hyväksyt kaikki ehdot.

Self-service Ostos-Prosessi:

Asiasanat: vesi-kytkin-anturi, taso vesi-anturi, Kytkin, Halpa vesi-kytkin-anturi, Korkea Laatu-anturi tasolla vettä, Kiina-kytkin vaihtaa toimittajaa.

  • Materiaali: 304 Ruostumaton Teräs
  • Malli Numero: 140mm
  • DIY Tarvikkeet: Sähkö
  • Paketin Koko: 12cm x 6cm x 6cm (4.72in x 2.36in x 2.36in)
  • Pakkauksen Paino: 0.108kg (0.24lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala

Tutustu myös