25mm 1" Tuuman Offset Soveltamisala Rengas Mount 20mm Picatinny Weaver Rail Mount Kivääri Laser Taskulamppu Metsästys Tarvikkeet
25mm 1" Tuuman Offset Soveltamisala Rengas Mount 20mm Picatinny Weaver Rail Mount Kivääri Laser Taskulamppu Metsästys Tarvikkeet
Sku: a5924
(0 Arvostelut)
Uusi

€5.43 €5.72

Kuvaus:

startIsvModuleWrap6604

endIsvModuleWrap6604

Valmistettu vankka alumiiniseos kestämään iskuja ja rekyyli. Asenna Laser & Taskulamppu päälle mitään RIS-20 mm Standardi Weaver & Picatinny Rautatie. Pituus: 71mm (2.80" noin). Sormuksen Leveys: 25,4 mm (1" n.).

1 x sope mount 1 x jakoavain

Kaikki kohteet lähetetään viimeistään 3 arkipäivää sen jälkeen kun maksu vahvistuksen Kaikki Kohteet lähetetään alipay vahvisti vain osoitteen. Venäjän Ostajat: älä anna meille sinun koko nimi (yleensä 3 sanaa).Jos ei koko nimi kirjoitettu paketti, paketit voidaan lähettää väärälle henkilölle tai bereturned takaisin meille. Kaikki tavarat lähetetään air mail, jos tilauksia on yli 2 kg, voimme tarjota nopea tapa, kuten EMS, DHL, FeDex ja niin edelleen. Toimitusaika arviolta kuten alla:

Sen varmistamiseksi, saat tilauksesi verovapaasti tuotaessa, me julistaa sen pienempi arvo. Jos ei, ota meihin yhteyttä Tulli: Voimme tehdä yhteistyötä voit poistaa paketteja tullista, mutta ei voi kantaa tullit. Jos tarvitset, ota meihin yhteyttä, Muut: Ota yhteyttä meihin lähettämällä viesti ensinnäkin avaamisen sijaan riita jos et saa paketin jälkeen arvioitu aika. Koska toimitusaika riippuu maa-ja logistiikka-tilassa. Kiitos.

Me hyväksymme Alipay. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. Paras tapa on suora online-maksun, voit valita itse. Jos haluat muita maksuehtoja, ota meihin yhteyttä, ennen kuin teet tilauksen.

Jos tuote on viallinen tai väärin toimitettu, ota yhteyttä ratkaiseminen tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa saatuaan korvaavan tai rahat takaisin. Jos et ole tyytyväinen kohteita, voit vaihtaa kohteen, mutta ostaja on vastuussa kaikista lisää postikuluja. Kiitos!

Jos olet tyytymätön mistä tahansa syystä, älä ole nopea jättää MATALA DSR (ALLE VIISI TÄHTEÄ) tai Neutraali/Negatiivinen Palaute. Me yritämme parhaamme tarjota sinulle parhaat ratkaisut mahdollisimman PIAN sen jälkeen viestisi. Uskomme, että hyvä viestintä saavuttaa hyvä tulos Paras alennus ystävällisesti. Sinun tyytyväisyys on aina tavoitteemme. Kaikki viestit tulee vastasi 24 tuntia, paitsi viikonloppuna ja pyhäpäivinä. Tervetuloa ostoksia kanssamme milloin tahansa.

startIsvModuleWrap6587

endIsvModuleWrap6587

Asiasanat: rengas hana, rengas bass, mount emolevy, Halpa rengas hana, Korkea Laatu rengas bass, Kiina mount emolevy Toimittajat.

  • Tuotemerkki: Aimfiree
  • Opas Tyyppi: soveltamisala mount
  • Sormuksen Leveys: 25,4 mm (1" n.)
  • väri: Musta
  • pituus: 71mm approx
  • Malli Numero: 25,4 mm soveltamisala mount-16
  • Kiskon Leveys: 20mm (0.79" noin)
  • Paketin Koko: 17cm x 12cm x 5cm (6.69in x 4.72in x 1.97in)
  • Pakkauksen Paino: 0.085kg (0.19lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala

Tutustu myös