EDGEV DVJNR/L2525M16 DVJNR DVJNL CNC Ulkoinen Kääntämällä ToolHolder Metalli Sorvi Leikkuri Indeksoitava Kovametalli Aseta VNMG160408
EDGEV DVJNR/L2525M16 DVJNR DVJNL CNC Ulkoinen Kääntämällä ToolHolder Metalli Sorvi Leikkuri Indeksoitava Kovametalli Aseta VNMG160408
Sku: a705
(0 Arvostelut)
Uusi

€12.92 €13.90

Kuvaus:

Ulkoinen Työkalu Haltija Koodi Järjestelmä (ISO-Standardi) 01. Sovellus: Ulkoinen Kääntämällä Työkalut Varsimalliset 02. Olen NIIN Nimitys:DVJNR/L2525M16 03. Kiinnitys Menetelmä: Ylä-ja reikä kiristys 04. Saatavilla Lisää: VNMG160404/08/12 05. Lähestymistapa Kulma: 93 Asteen 06. Päästökulma Teriä: 0 Astetta 07. Koko Sh ank: H25mm*W25mm*L150mm 08. Materiaali: 42CrMo(Kevään seosterästä) 09. Kovuus: HRC45-50 10. Väri: Harmaa Ominaisuudet: 01. Työkalu haltija on valmistettu hyvää kevään seosterästä (42CrMo). Suotuisa sokki vastus ja parantaa pinnan karheus työ-pala. 02. Olennainen taonta käsittely, erinomainen vetolujuus ja jäykkyys. Saavuttaa vakaa työstö ja pitkä käyttöikä työkaluja. 03. Olla valmistettu Korkean tarkkuuden CNC-keskus ja MAZAK laitteiden 04. Tiukasti täytäntöön total quality management system, 100% tarkastus; käytämme rakotulkilla terä (0.01 mm) tarkastaa slot teriä, varmista, että terien ja pidinten ovat tiiviisti kiinni. 05. Advanced NIHON lämpökäsittely Japanista, varmista, kovuus yhdenmukaisuus työkalu haltijalle. 06. Antirust ja korroosionkestävyys pinta-työkalut ovat istutettu nikkeli, se on kaunis ja kestävä. 07. Hyvä laatu Tarvikkeet, se ei ole helposti vaurioitunut huono leikkaus kunnossa. Tuotteet Osoittaa

Noin EDGEV TYÖKALUT, kovametalli, joka

Erinomainen komposiitti työkaluja, toimittaja Kiinassa, EDGEV on omistettu suuresti jatkuva kehittäminen kansallisen teollisuuden sekä maailmanlaajuisen vaurauden.

Edgev Kovametalli, Joka Tools(Dalian) Co., Ltd. on komposiitti-työkalujen toimittaja, joka toimii suunnittelu -, kehitys -, tuotanto, markkinointi ja tekninen palvelu tuotteita.

Samaan aikaan, se kattaa laajan valikoiman lastuavia työkaluja ja hionta-työkalut-high-speed-teräs tuotteita, kovametalli, keraamiset, PCBN, PCD ja timantti; lisäksi se vastaa myös tuonnin ja viennin, myynnin jälkeinen palvelu, tekninen kuljetus-sekä neuvontapalveluja, jotka kaikki liittyy monia eri high-end-aloilla, kuten ilmailu, autoteollisuus ja laivanrakennus, tuulivoiman ja mekaanisten osien käsittelyyn.

Edgev tällä hetkellä on tehdä suuri pyrkimys jatkuvasti kehittää ja parantaa sen itse järjestelmään ja verkkoon. high-end-aloilla, kuten ilmailu, autoteollisuus ja laivanrakennus, tuulivoiman ja mekaanisten osien käsittelyyn.

Uudistus ja avoin Kiinassa on herättänyt maailman huomion ja sai merkittäviä saavutuksia vuodesta alussa 21. vuosisadalla. Kehittäminen on kuitenkin yksi maan teollistumisen ja informatisaatio voi erottaa mekaaninen valmistus.

Edgev Työkalut, kovametalli, joka on toimittaa erinomaisia tuotteita ensimmäisen luokan valmistajien kone-cutting tools, joka tarjoaa käyttäjille yhden luukun ja all-around ratkaisuja kotimaisen työkaluja ja kätevä ja tehokas jakelu-palvelu. Tuotteet kattavat laajan valikoiman mekaanisen jalostuksen aloilla, kuten sorvaus, jyrsintä, poraus ja hionta työstö.

Tulevaisuudessa, Edgev Työkalut, kovametalli, joka on omistautunut luomaan enemmän arvot ja palvelujen käyttäjille; samalla se tekee suuri pyrittävä toimittamaan enemmän käytännöllisiä, edullisia ja luotettavia tuotteita maailmanlaajuisesti asiakkaille; Edgev tuottaa maailmankuulu leikkaus työkalu tuotteiden ja vihdoin sen tuotteet osaksi maailmanlaajuista leikkaus työkaluja toimitusketjun.

Edgev haluaisi edistyä yhdessä ja etsiä yhteistä kehittämistä. Filosofia

Edgev Työkalut, kovametalli, joka on mukana suosiosta meidän roductions maailmassa. Odotamme innolla mahdollisuutta saada globaali järjestelmä työstökoneiden tarjontaa.

Olemme aina kiinni tarjota jatkuva kasvu suunnitelma meidän uskollisia asiakkaita, ja jatkuvasti parantaa tuotteitamme ja palveluitamme vastaamaan asiakkaiden kysyntään, jotta sopeutua itse muuttuvaan markkinaympäristöön. Olemme varmoja antaa sinulle ensiluokkaisia tuotteita ja palvelua Kiinassa. Laadunvalvonta

On monia asiantuntijoita, joilla on paljon kokemusta koneistus työkalut Edgev kovametalli, joka Työkaluja, samaan aikaan, korkea teknologia on myös laajalti käytetty meidän yritys. Jotta voidaan varmistaa, että tuotteidemme joukossa ensimmäisen tason laatua, olemme tehdä hyvää käyttöä maailmankuulu laitteita ja mitta-laitokseen. Samaan aikaan meidän tuotteet ovat tiukat laatujärjestelmän iso9001:2008. Varmistetaan vakaa laatu työkaluja, käytämme tiukka hallinnointi meidän toimittaja.

Teknisiä Ohjeita

Edgev Työkalut, kovametalli, joka antaa sinulle yksinkertainen työkalu, tuotanto, samaan aikaan, me myös antaa tarvittavaa teknistä tukea ja konsultointia tuotteiden käytön ratkaista ongelmia asiakkaille. Palvelualoilla

Palveli Ilmailu, Lentokone -, Auto -, Laakeri -, Rakennus -, Electron -, Metallin Työstö -, Toimitus -, tuulivoima

F. A. Q.-Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

*Kysymys: Verrattuna muihin kilpailijoihin, mitä etuja meillä on?

*Vastaus: kun nopea kehitys teollisuuden ja kone työkappaleeseen materiaalit, ihmiset ovat korkeampia vaatimuksia leikkaus työkalut ja koneistus strategioita. Edgev Työkalut, kovametalli, joka esittää korkeampi sopeutua tähän muutokseen. Yhtiömme on omistettu tarjota asiakkaille tyydyttävä productions.

Jotta voidaan parantaa yrityksen kilpailukykyä ja vähentää tuotantokustannuksia, meidän yritys on kustannusten vähentämistä koskevan suunnitelman täytäntöönpanosta kussakin tilikauden asiakkaille, seurauksena, Edgev kovametalli, joka Työkaluja asiakkaan tuotteita ostamalla. Asiakkaamme voivat säästää 1-3% kokonaiskustannuksista.

Asiasanat: sorvi leikkuri, metalli-sorvi terät, cnc-sorvaus, Halpa sorvi leikkuri, Korkea Laatu metalli-sorvi terät, Kiinan cnc-sorvaus Toimittajat.

 • Päästökulma Lisää: 0 asteen
 • Materiaali: 42CrMo Kevään seosterästä
 • Kovuus: Korkea
 • Lähestymistapa Kulma: 93 astetta
 • Sovellus: sorvaustyökalut
 • Koko Varsi: H25mm*W25mm*L150mm
 • Aseta Leveys(mm): DVJNR2525M16 Oikealle, Vasemmalle DVJNL2525M16
 • Malli Numero: Kääntämällä Työkalun Pidike
 • Tuotemerkki: EDGEV
 • väri: HARMAA
 • Kiinnitys Menetelmä: Ylä-ja reikä kiristys
 • Pinnoite: Muut
 • Saatavilla Lisää: VNMG160404/08
 • Käyttö: Ulkoinen Kääntämällä Työkalu
 • ISO-Nimitys: DVJNR/L2525M16
 • Paketin Koko: 18cm x 10cm x 12cm (7.09in x 3.94in x 4.72in)
 • Pakkauksen Paino: 0.98kg (2.16lb.)
 • Yksikkö Tyyppi: pala

Tutustu myös