Kirkon värillinen himmeä ikkuna elokuva koriste lasimaalauksia tarra itseliimautuva tai staattinen takertuvat voi tehdä mukautetun koon H901
Kirkon värillinen himmeä ikkuna elokuva koriste lasimaalauksia tarra itseliimautuva tai staattinen takertuvat voi tehdä mukautetun koon H901
Sku: a5797
(0 Arvostelut)
Uusi

€13.91

Kuvaus:

Huomaa: Tuotteet voivat näyttää eri väriä eri valossa ja eri graphoscope ,esimerkiksi,kirkkaan valon väri on vaaleampi,kun taas tummempi vaalea väri on syvempi

Voimme tehdä räätälöityjä koon, mutta leveys saa olla enintään 80CM.

Siellä on 3 erilaista materiaalia voit valita:

1,self - liima(liima),Läpinäkymätön

2,self - liima(liima),Läpikuultava

3,staattinen takertuvat(ilman liimaa), Läpikuultava

Kun teet tilauksen, ota ystävällisesti ehdottaa materiaali, joka pidät, muuten me lähetämme self - adhevive(liimalla) materiaali sinulle

Lämmin Vinkkejä: ikkuna elokuva on saanut näyttää täysin läpinäkyvä, vain silloin, kun liität sen lasin voi matta vaikutukset ssa. (Yleensä lähetämme sinulle ylimääräistä 5 senttimetriä ikkuna elokuva, voit leikata sen pois, kun yritän liittää etukäteen).

Miten käyttää:

1.Leikata pois koko ikkuna elokuva tarvitset, sen jälkeen, sinun kannattaa erottaa hieman pohjapaperin hampailla tai muilla tavoin.

2.Nyt voit nähdä, sileä puoli . Olet ehdotetaan erillistä loppuosa vedessä jotkut puhdistusaineet ydin, tai voit erottaa se huuhtelemalla vettä ikkuna elokuva lisätä aste voitelu, jotta estetään ikkuna elokuva tarttumasta toisiinsa.

3.Sen jälkeen revittiin pohja paperi toisistaan, kosketa sileä puoli,jos se tuntuu märkä , voit liittää sen lasiin.

4.Säädä ikkuna elokuva, sitten kaapia se on kuiva,se tulee kiinni sinut lasi tiukasti sen jälkeen, kun se on kuiva.

Lisätietoja-menetelmän käyttöä, tarkista linkki:

http://Alkuperainen.news/store/product/how-to-use-for-window-films/1504506_32560354592.html

Toimitus:

Lähetämme kohteet 5 työpäivän kuluessa maksun jälkeen vahvistuksen.Toimitusaika riippuu kohde-ja muu tekijä.Ota ystävällisesti ymmärtää, toimitusaika pidempi kuin paikallinen myyjä. Niin normaali toimitusaika:

USA: 7-30 työpäivää

AU : 10-60 liiketoiminnan päivän

Eurooppa: 10-60 työpäivää

Brasilia:30-60 työpäivää

Venäjä:30-90 arkipäivän kuluessa

Kuitenkin, voi joskus olla viivettä tulli selvitys tai antaa. Varmista, että sinulla on tarpeeksi kärsivällisyyttä, ennen kuin asetat tilauksia.

Vero:

Emme ole vastuussa mistään tulli. Kaikki tuontimaksut tai maksut ovat ostajan vastuulla.Varmista, että double-osoitteesi, ennen kuin olet suorittanut maksun.Venäjä asiakas vaatii koko nimi.

Palaute:

1 Olemme riippuvaisia meidän asiakastyytyväisyys onnistua. Siksi palautteesi on meille erittäin tärkeää.

2 Jos olet tyytyväinen kohteita, jätä meille positiivista palautetta. Jätämme positiivista palautetta sinulle myöhemmin.

3 meihin Yhteyttä sähköpostitse tai meidän trade manager , ennen lähtöä mitään negatiivista tai neutraalia palautetta. Me käsittelemme sinua ratkaisemaan mahdolliset ongelmat mahdollisimman pian

Asiasanat: himmeä ikkuna elokuva, värjätään lasi-tarroja, koristeellinen ikkuna elokuva, Halpa himmeä ikkuna elokuva, Korkea Laatu lasimaalauksia tarroja, Kiina koriste-ikkuna elokuva Toimittajat.

  • Tyyppi: Lasi Elokuvia
  • Pintakäsittely: Värjätään,Läpinäkymättömiä,Himmeä / Kaiverrettu,Kohokuvioitu
  • Ominaisuus: Self-Liima
  • Toiminto: Koriste -, Räjähdys-Todiste,Lämpöeristys
  • Tuotemerkki: Yesmet
  • Materiaali: PVC
  • Malli Numero: h901
  • Paketin Koko: 60cm x 3cm x 3cm (23.62in x 1.18in x 1.18in)
  • Pakkauksen Paino: 0.45kg (0.99lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala

Tutustu myös