3.75" Kehittää Kiinan Vanha Tiibetin Hopea "Kiinan Zodiac - lammas" - Patsas Amuletti Lupaava Levy
3.75" Kehittää Kiinan Vanha Tiibetin Hopea "Kiinan Zodiac - lammas" - Patsas Amuletti Lupaava Levy
Sku: a5644
(0 Arvostelut)
Uusi

€8.09 €8.99

Kuvaus:

tervetuloa minun shop Huomio: Tiibetin Hopea ei ole puhdasta hopeaa, se on metalli sekoitettu hopeaa ja kuparia Noin Kohteen Kaikki tuotteet myydään meille on kuvattu parhaan kykymme, mahdollisimman tarkkoja, ja äärimmäisen tunnollisuus meidän puoleltamme. Kuitenkin välttää mahdolliset laiminlyönnit, pyydän apua auttaa meitä tekemään tämän molempia osapuolia tyydyttävä tapahtuman huolellisesti tarkistaa kohteen kuvaus ja valokuvia, ja kysyä kaikkiin kysymyksiin ENNEN TARJOUKSEN. Huomaa, että koko ja väri edustus sovelletaan valmistus varianssi ei välttämättä ole tarkka. Huomaa myös, että näytön asetukset saattavat vaihdella tietokoneesta toiseen ja saattavat vääristää todellista väriä. Lue nämä ehdot huolellisesti, ennen kuin laitat tarjouksen.

Toimitus

Kaikki tuotteet toimitetaan sisällä 24 aukioloajat saatuaan maksun . Se kestää noin 18--25 päivää aluksen Nimi Maissa. Ie: yhdysvallat, Kanada, Eurooppa, Aasia tai muissa paikoissa ympäri maailmaa. Emme voi ottaa mitään vastuuta mistään custom viivästymisen tai veroja. Syy on, koska siirtoaika on erittäin riippui ja esittänyt Postal Service (paitsi viikonloppuisin ja pyhäpäivinä

Palaute

Negatiivinen palaute ja avoin riita tapauksessa ovat meille tärkeitä. Mä tosissaan toivon et minuun yhteyttä ennen kuin ryhtyä toimiin.Aion tehdä parhaani, jotta olet tyytyväinen.Toivon hartaasti teitä jätä positiivista palautetta minulle.

Asiakas Tyydyttävä

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa ennen ja jälkeen ostamisen, olemme sitoutuneet 100% asiakastyytyväisyys. Olemme takaisin sitoutumisemme jossa erinomainen palvelu, 100% täyden rahat takaisin ja asiakkaan tyytyväisyys takuu. Olen täällä ja valmis auttamaan sinua kysymyksiä tai huolenaiheita, saatat olla ennen tai jälkeen ostaa. Minun tavoite on varmistaa, että olet tyytyväinen asiakas ja miellyttävä ostoksia kanssamme. Kun teet ostoksia kanssamme, sinun tyytyväisyys on meidän #1 prioriteetti. Tarjouksen Luottamusta!

Asiasanat: kiinan zodiac, zodiac hopea, levy hopea, Halvat kiinan zodiac, Laadukas zodiac-hopea, Kiinan levy hopea Toimittajat.

  • Käytä: Sisustus & Lahja
  • Tyyli: Antiikki Jäljitelmä
  • Materiaali: metalli
  • Teema: Eläinten
  • Pakkauksen Paino: 0.2kg (0.44lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Tutustu myös