1/6 Mittakaavassa Nukkekoti, Miniatyyri Keinotekoisia Metalli Saksofoni Vintage Craft Mikro Klassisia soittimia Nukkeja DIY Malli Kit
1/6 Mittakaavassa Nukkekoti, Miniatyyri Keinotekoisia Metalli Saksofoni Vintage Craft Mikro Klassisia soittimia Nukkeja DIY Malli Kit
Sku: a5711
(2 Arvostelut)
Uusi

€2.77 €3.96

Kuvaus:

1/6 Mittakaavassa Nukkekoti, Miniatyyri Keinotekoisia Metalli Saksofoni Vintage Craft Mikro Klassisia soittimia Nukkeja DIY Malli Kit

Ominaisuudet:

1. Valmistettu metallista materiaalia. Se näyttää kuin todellinen instrumenttia paitsi skaalaus alas.

2. Se sopii 1:6 nukke talo ja nukke.

Parametrit:

1. Koko: Kuten on esitetty edellä

2. Pakkaus: OPP pussi pakkaus

Pakkausluettelo: 1* saksofoni

1.Me hyväksymme Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2.Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

3.Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI . (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2.Tilaukset käsitellään 3-5 päivää sen jälkeen, kun maksu todentaminen.

3.Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4.PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

5.Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen.

Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää ja ME EI

EI OLE ONGELMA SINULLE PALAUTUSTA TAI VAIHTOA. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2 . Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3.Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja lisälaitteet mukana, JÄLKEEN

SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Alkuperainen.news. TAI, voit valita korvaavan.

4.Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1.12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2.Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille

tilausnumero. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Alkuperainen.news !

1.Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Joten, jos olet tyytyväinen meidän tuotteita ,Toivottavasti voit ystävällisesti antaa meille Positiivista Palautetta (5 tähteä )

2. Toivomme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali ( 3 tähteä )tai negatiivinen palaute (1-2 tähteä ), Me yritämme parhaamme ratkaista ongelmia ja ota luottaa meihin !

Asiasanat: instrumentti, musikaali, väline diy, välineen malli, Halpa väline musikaali, Korkea Laatu väline diy, Kiinan instrument malli Toimittajien.

 • Feature1: Kodin Tarvikkeet
 • Pudota merenkulku: Kyllä
 • Tyyli: Moderni
 • Sovelletaan: 1
 • Ominaisuus: vintage-sisustus
 • pakkaus: opp laukku
 • Materiaali: metalli
 • Feature2: hahmoja miniatyyrejä
 • Tuotemerkki: NAI YUE
 • Määrä: 1* Saksofoni
 • Teema: Arkkitehtuuri
 • Koko: As picture
 • Pakkauksen Paino: 0.05kg (0.11lb.)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Paketin Koko: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Tutustu myös