20 pakkausta/paljon Mustad koukut merikalastus 412np # iso koukut J tyyli mikro terävä monni piikkilanka koukku ocean vene kalastus taklauksia
20 pakkausta/paljon Mustad koukut merikalastus 412np # iso koukut J tyyli mikro terävä monni piikkilanka koukku ocean vene kalastus taklauksia
Sku: a5890
(2 Arvostelut)
Uusi

€62.75 €78.44

Kuvaus:

VINKKEJÄ: 1.hinta on 20 pakkauksissa, ja siellä on 9 eri kokoa . ne ovat 1#, 2#, 4#, 6#,1/0, 2/0#, 4/0#, 6/0# ja 8/0#. 2.eri koukut useita eri koko pakkaus. 3.kun ostat, kerro meille, minkä koon haluat, voit valita minkä tahansa kokoa. jos et kerro meille, lähetämme sinulle satunnaisesti, kiitos. 4. ne näkyvät seuraavat:

Toimitus:

Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Lähetämme kohteet 7 päivän sisällä, kun maksu on suoritettu.

Emme uarantee toimitusaika kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi maa. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset.

Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien.

Palautus:

Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme.

Hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota.

Ostaja on vastuussa toimituskulut palauttaa kohteita.

Takuu & Huolto:

Tarjoamme 1 kuukauden ilmainen vaihto. Ostajat voivat pyytää korvaavan 15 päivän kuluessa teidän on vastaanottanut tuotteen . Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata.

Tarjoamme myös 12 kuukauden ilmainen huolto( lukuun ottamatta aiheuttamat inhimilliset tekijät). Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata. Jos jokin osa on pakollinen vaihdettava, ostajan tulee myös maksaa kustannukset osat on vaihdettava.

Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista lähettäjän osoite-ja logistiikka-menetelmä kanssamme. Kun olet antanut kohteita logistiikka yritys, lähetä meille seurantanumeron. Niin pian kuin meidän vastaanottaa kohteita, me korjaa tai vaihtaa niitä ASAP.

Palaute:

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut.

Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Asiasanat: Piikkilanka Koukku, Koukku, Mustad koukut, Halpa piikkilanka koukku, Korkea Laatu koukku, Kiina mustad koukut Toimittajat.

 • Asteikon tai Ei: No
 • Sähkö-tai Ei: Manuaalinen
 • Malli Numero: Muut
 • Kanssa Hallitsija tai Ei: No
 • Muoto: Vino suu koukku
 • Tyyppi: Piikkilanka Koukku
 • Materiaali: Runsashiilinen Teräs
 • Asema: Ocean Vene Kalastus
 • Yksikkö Tyyppi: paljon (20 Pakkausta/paljon)
 • Pakkauksen Paino: 0.2kg (0.44lb.)
 • Paketin Koko: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Tutustu myös