Ilmainen toimitus 8kpl Kahdeksan erilaista PUUSTA VEISTÄMÄLLÄ TYÖKALUT lapio Puukkoja Käsityönä puusta veistämällä veitset
Ilmainen toimitus 8kpl Kahdeksan erilaista PUUSTA VEISTÄMÄLLÄ TYÖKALUT lapio Puukkoja Käsityönä puusta veistämällä veitset
Sku: a6763
(0 Arvostelut)
Uusi

€34.35

Kuvaus:

8KPL x Puusta Veistämällä Knifves

8 leikkuri pää: kaareva suora terä ,Taivutettu veitsi ,kaareva pyöreä veitsi,kaksi makaa suora pyöreä veitsi, kaksi pyöreä veitsi ,kolmion veitsi.

pituus on noin 150 mm, pitkä kahva on noin 85 mm , terän pituus 60 mm, kahva halkaisija 25 mm.

Tyyppi veitset ja käyttö:

Työkalu on kuvanveistäjä harjoittaa luomiseen suorin avustaja ja kumppani. Taltta ja sen apuvälineitä pelata erittäin tärkeä rooli tuotantoprosessissa puusta veistämällä prosessi. Kuten sanonta kuuluu: "fiksu, vaaliminen tavaransa ihana", "veneet-kolmas seitsemän tavaransa. Veneet, kuinka katsoa henkilö, katsokaa hänen työkaluja voi tietää, työkalut, huolto muuttaminen voisi osoittautua laadun taso työntekijöitä. Puusta veistämällä luomisen työkalut käytettävissä, tulee käyttää ei voida käyttää ei ainoastaan parantaa työn tehokkuutta, mutta myös muoto täyden pelata niiden taitoja, niin että rivi veitsi toimitetaan taltta puhdistus ilmainen ja helppo, selkeä ja sileä, lisää toimii taiteellisen ilmaisun.

Pyöreä veitsi: cutting edge lieriömäinen kaari, jota käytetään ympäri ja ympäri dent klo veistämällä perinteiset kukat myös erittäin hyödyllinen, kuten mosaiikki, terälehtiä ja varret pyöreät kasvot ja tarvittava pyöreä veitsi conformal hoito. Pyöreä veitsi vaaka liikenteen veitsi vaivaa, iso ylä-ja alamäkiä, pieniä muutoksia voi sopeutua. Ja pyöreä veitsi linjat eivät ole varma, käytä joustava ja helppo tutkia. Pyöreä veitsi malli olisi vaihtelevat eri tarkoituksiin, perus koko alue välillä 5 cm -0.5 cm. Tehdä veistos kierroksella luku knife-edge kulmat hierotaan pois, kaaren muotoinen tai veistetty kangas tai muita kolhuja, ei vain voinut liikkua, mutta myös vahingoittaa lommot molemmin puolin kanavaa. Toiminto jos helpotus kuvia, sinun pitäisi jättää veitsen reunan kulmat, ja käyttää sen terävä kulma veistämällä osa-nurkka, jossa on kaksi erilaista. Pyöreä veitsi ei, on olemassa positiivinen ja negatiivinen kaltevuus säiliö, veitsen terä oli suoraan suun pyöreä veitsi, se syö puuta syvä, sopivin Yuandiao, erityisesti aihioita ja kaivaa tyhjä vaiheessa. Ramppi takana veitsi, säiliö oli suoraan takaisin pyöreä veitsi syödä puun syvä elää, lempeä siirtää tai rasti suurempaa tarkoitusta helpotus. Pyöreä veitsi muoto voi myös olla valmistettu tarpeiden mukaan hardcore kaareva pääsi syvemmälle osat kaivettiin DiaoLou reikä.

Taulu veitsi: leikkaa reuna oli suora, kolahtaa ja Pixiao tasoittaa puun pinta, jotta se sileä jälki. Malli voidaan myös käyttää taltta suuri lohko kasvot, käyttää onnistuneesti täytäntöön, kuten maalaus harja aivohalvauksia, se on voimakas ja tehokas, eloisa ja luonnollinen. Akuutti kulma, litteä veitsi kaiverrettu riviä, kaksi veitset leikkaavat, poistaa veitsi pin tai kaiverrettu kuvio. Ruotsi ja Neuvostoliitto, monet puinen luvut, joissa on taulu veitsi, on vahva puinen korko veitsi maku.

Vino veitsi: veitsenterä oli noin 45 asteen viiste, käytetään pääasiassa toimii yhteisen kulmat ja ontto viilto rasti kulma pyyhin. Jos veistetty luvut nurkassa silmään, vino veitsi parempi. Riving knife on jaettu kämmenlyönti rysty vino vino, ja sovi kaikkiin suuntiin. Veistetty hiukset silkki lanka on yleensä vino veitsi lyhyt ruuvattu lähetetty veitsi, veistää hiukset vaikutus kolmion Daoke enemmän eloisa ja luonnollinen puksipuu kaiverruksia Shanghaissa.

Asiasanat: puuta veistämällä veitsi, PUUSTA VEISTÄMÄLLÄ TYÖKALUT, veistämällä puusta työkaluja, Halpaa puuta veistämällä veitsi, Laadukas puusta veistämällä työkalut, Kiina veistämällä puusta työkaluja Toimittajien.

  • Malli Numero: PUUSTA VEISTÄMÄLLÄ TYÖKALUT
  • DIY Tarvikkeet: Puunjalostus
  • Tyyppi: Veistämällä Taltta
  • Käytä: veistämällä
  • Yksikkö Tyyppi: paljon (8 kpl/paljon)
  • Pakkauksen Paino: 0.7kg (1.54lb.)
  • Paketin Koko: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

Tutustu myös