Ilmainen toimitus 1KPL HSS6542 tehty M2-M10 kone kuolee Ketjuttaminen Työkalut Sorvin Malli Insinööri Kierre Keittomahdollisuus erityistä SS työkappaleen
Ilmainen toimitus 1KPL HSS6542 tehty M2-M10 kone kuolee Ketjuttaminen Työkalut Sorvin Malli Insinööri Kierre Keittomahdollisuus erityistä SS työkappaleen
Sku: a5415
(1 Arvostelut)
Uusi

€4.65

Kuvaus:

Tuotteen Ominaisuudet:

korkea laatu HSS-6542 tehty kone, manuaalinen kuolla metrinen kierresorvaus pyöreä kuolla.

Erittely: Materiaali: HSS-6542 Tekniset tiedot:M2-M10 on lueteltu valinta. Piki:standard 100% laatu-ja Tuotemerkki-uusi. Suuri kovuus ja kestävä Die voidaan asentaa KUOLLA jakoavain käyttämällä manuaalista käsittelyä langat voidaan myös asentaa kuolla haltijalle laitteen käyttö sopii erityisesti SS teräs hometta koneistus.

Paketin Mukana:

1kpl hss6542 tehty kone metrinen kierresorvaus kuolla

Liittyvät Tuotteet:

Tuotteen Kuva

Parametrit, kuten seuraava osoittaa:

Toimitus:

Kun teet tilauksen, valitse toimitustapa ja maksaa tilauksen mukaan lukien postikuluja. Lähetämme kohteet 7 päivän sisällä, kun maksu on suoritettu.

Emme voi taata toimitusta aikaa kaikki kansainväliset lähetykset erojen vuoksi tulli-selvitys kertaa yksittäisissä maissa, mikä voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti tuote on tarkastettu. Huomaa, että ostajat ovat vastuussa kaikki ylimääräisiä tullimaksuja, välitys maksuja, tulleja ja veroja tuotaviksi maa. Nämä lisämaksuja voidaan kerätä toimitusaika. Emme palauta toimituskulut varten kieltäytyi lähetykset.

Toimituskulut ei sisällä mitään tuontiverot, ja ostajat ovat vastuussa tullien.

Palautus:

Teemme parhaamme palvellaksemme asiakkaitamme parhaan, että voimme.

Hyvitämme sinulle, jos palautat kohteita kuluessa 15 päivää kuitista kohteita mistä tahansa syystä. Kuitenkin ostajan tulisi varmista, että kohteet palannut ovat alkuperäisessä olosuhteissa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai katoaa, kun he ovat palanneet, ostaja on vastuussa tällaisesta vahingosta tai menetyksestä, ja me emme anna ostaja täyden hyvityksen. Ostajan pitäisi yrittää tiedosto vaatia logistiikka yritys palauttaa kustannuksia, vahinkoa tai tappiota.

Ostaja on vastuussa toimituskulut palauttaa kohteita.

Takuu & Huolto:

Tarjoamme 1 kuukauden ilmainen vaihto. Ostajat voivat pyytää korvaavan 15 päivän kuluessa teidän on vastaanottanut tuotteen . Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata.

Tarjoamme myös 12 kuukauden ilmainen huolto. Ostajan tulee palauttaa tuotteen alkuperäinen edellytykset meille ja pitäisi kantaa postikulut palata. Jos jokin osa on pakollinen vaihdettava, ostajan tulee myös maksaa kustannukset osat on vaihdettava.

Ennen paluuta kohteita, ole hyvä ja vahvista lähettäjän osoite-ja logistiikka-menetelmä kanssamme. Kun olet antanut kohteita logistiikka yritys, lähetä meille seurantanumeron. Niin pian kuin meidän vastaanottaa kohteita, me korjaa tai vaihtaa niitä ASAP.

Palaute:

Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää. Ole hyvä ja jätä positiivista palautetta ja 5 tähteä jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut.

Jos sinulla on ongelmia meidän kohteita tai palveluja, ota rohkeasti meihin yhteyttä, ennen kuin voit jättää negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.

Asiasanat: kuolla ketjuttaminen työkalut, lanka maker, kuolla lanka, Halvat kuolla ketjuttaminen työkalut, Korkea Laatu kierre maker, Kiina kuolla lanka Toimittajat.

 • Tuotemerkki: FUDO
 • kpl: 1kpl
 • Lanka Suuntaan: oikea
 • Määrä Kpl: 1
 • Tuote: HSS kone kuolee
 • DIY Tarvikkeet: Metallintyöstöön
 • Tekniset tiedot: m2-m10
 • Malli Numero: VD-TDM6OD20
 • Materiaali: Seosterästä
 • Kierteen Halkaisija: M2.5, M4, M8, M2, M10, M3, M5, M6
 • Sovellus: SS muotti terästä työkappaleen käsittely
 • Tyyppi: Kuolla
 • Piki: Standardi
 • Paketin Koko: 14cm x 14cm x 1cm (5.51in x 5.51in x 0.39in)
 • Pakkauksen Paino: 0.07kg (0.15lb.)
 • Yksikkö Tyyppi: pala

Tutustu myös